Kanye West draagt vintage Raf Simons

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Kanye West draagt vintage Raf Simons

KanyeWestAntwerpen
Dat Kanye West heel veel amour voor Parijs in zich heeft is algemeen geweten. Hij noemde zelfs een van zijn meest populaire nummers naar de stad. Maar wist je dat Mr. West ook een aardige boon voor ons eigenste Antwerpen heeft? Die appreciatie goot de rapper niet in de vorm van een nummer maar droeg ze wel dicht bij zijn hart.

Dit deed Kanye West door een hoodie met daarop 'Antwerp Belgium' te dragen toen hij samen met zijn vrouw Kim Kardashian incheckte in de luchthaven van Los Angeles. De trui is geen stuk uit de kledinglijn van Bart De Wever maar een begeerd collector's item uit de 'Riot Riot Riot'-collectie van landgenoot Raf Simons. Die lijn uit 2001 was geïnspireerd op de mysterieuze verdwijning van Manic Street Preachers-gitarist Richey Edwards.

KanyeKimRafSimons
Kim en Kanye chillax in LAX
KanyeWestRafSimons
North en Kanye matchy-matchy tijdens een uitje in New York

Het is niet de eerste keer dat Kanye West een vintage stuk uit deze collectie draagt. In december van vorig jaar trok de rapper een jasje met legerprint uit de lijn aan voor een uitje met dochter North. West is niet de enige die een zwak heeft voor de vintage stukken van de huidige Dior-ontwerper. Op het internet leveren de 14 jaar oude stuks nog makkelijk duizenden euro's op.