Kledingzaak Balance nu ook in Antwerpen

Geüpdatet op 4 maart 2015 door ELLE België
Kledingzaak Balance nu ook in Antwerpen

balance opening

Na de succesvolle opening van de luxueuze couture kledingzaak Balance eind vorig jaar in Knokke-Heist, gaf het duo Marleen Van Heesvelde en schoondochter Mallory Bodry het startschot voor hun tweede zaak in Antwerpen. 

Kledingwinkel Balance Fashion richt haar pijlen op modebewuste dames die op zoek zijn naar hoogwaardige collecties. Naast noemenswaardige namen als Jil Sander, Agnona, Colombo, Georg et Arend, Malo, Richard Grand, Trixi Schober en Mucho Gusto, zijn Marleen en Mallory zeer trots om hun nieuwste paradepaardje Oscar de la Renta te kunnen toevoegen aan hun collectie in Antwerpen.

“Bij het samenstellen van de collecties streven we ernaar het beste en meest authentieke van elk luxemerk te selecteren. We hebben vooral oog voor de materialen, de finesse en de afwerking. Zijde en kasjmier worden bijzonder geapprecieerd door onze klanten", aldus de dames.

Balance interieur

Voor de inrichting van hun nieuw pand kozen ze bewust voor elegantie en transparantie. Het strakke ontwerp met accenten in zwart en goud ondersteunt de authenticiteit van het herenhuis, terwijl gouden beweegbare panelen achter de etalagepoppen voor een vrije doorkijk in de winkel zorgen. Het resultaat is een inspirerende en innoverende winkelinrichting. Leuk extraatje: op de grote tv-schermen kunnen de klanten de meest recente fashionshows van ondermeer Jil Sander bekijken.

Balance Antwerpen

De presentatie van hun nieuwste lente- en zomercollectie vierde Balance op een wel heel erg speciale manier. Genodigden werden voor een lunch en modeshow geïnviteerd in het sterrenrestaurant The Jane van topchef Sergio Herman. Het paradepaadje van de show was ongetwijfeld de daily wear haute couture collectie van ontwerper Oscar de la Renta.

(Stagiaire Mathilde Van Hoof)