ELLE zoom: de juwelen van I.Ma.Gi.N

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
ELLE zoom: de juwelen van I.Ma.Gi.N

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (20)

Liefde is… een woordspeling, een juweel, een succesverhaal: maak kennis met I.Ma.Gi.N!  

Nieuw pareltje in de Brusselse Dansaertstraat: sinds kort herbergt de meest trendy winkelstraat van onze hoofdstad een extra juwelenparadijsje. Een etalage vol poëtische bling die ons instant naar binnen lokt: symmetrische figuren, fijne lijnen en discrete kleuren troef.

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (42)

Toen goudsmid Margaux Spruyt en diamantenslijper Gilles Van Gestel een dik jaar geleden hun leven, namen -I.MA.GI.N, snap je hem?- en passie voor juwelen bundelden, zag hun gezamenlijke label het levenslicht. Geen oversized accessoires, wel fijne creaties die je over elkaar kan dragen en nonstop aan kan. De kunst van de subtiliteit, uitgewerkt in (verguld) zilver en halfedelstenen! Extra aanlokkelijk is ook het prijskaartje: reken tussen €19 en €89 voor een juweel.

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (1)

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (18)

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (50)

 

Hoewel het label piepjong is, verdringen de toekomstplannen elkaar op de agenda. Een gouden lijn, een project met zwarte diamant, een pop-up, een derde winkel: I.Ma.Gi.N is niet van plan stil te staan, goed nieuws voor de wanhopige fans die wij ondertussen geworden zijn…

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (46)

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (8)

 

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (2)

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk (30)

IMAGIN_elle-by-eva-vlonk

 

Needless to say: we love love love!

I.Ma.Gi.N telt twee eigen winkels in België: Brussel (Antoine Dansaertstraat 83) en Antwerpen (Steenhouwersvest 11). Klik hier voor de webshop en meer info.

(Beeld: Eva Vlonk)