HOW TO: Lingerie voor optisch kleinere billen

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE België
HOW TO: Lingerie voor optisch kleinere billen

Ben jij gezegend met ronde billen, maar wil je je lichaam wat meer in balans brengen? Met de juiste slip kan dat! Tips van onze lingerie expert:

LEES OOK: welke lingerie voor optisch rondere billen

1/

1. Model

De tailleslip is ideaal voor dames met grotere billen omdat het je vormen mooi inpakt. Denk daarbij niet aan de gevreesde bomma slips, die behoren al lang tot het verleden. Tailleslips zijn verkrijgbaar in alle kleuren en materialen en zijn tegenwoordig extra sexy! Kies een model met strategisch geplaatste naden voor een extra afslankend effect.

 

etam13
intimissimi

2/

 2. Contrast

Ook handig zijn broekjes met contrasterende zijkanten. Die geven je instant een slanker silhouet. Wil je het graag wat sensueler? Dan is een spel van transparant en niet-transparant een goed idee.

bikini_retouche_03

americanapparel

3/

3. Materiaal

Gladde materies zijn perfect voor jou. Ze geven je een mooi silhouet, zijn niet zichtbaar doorheen je kledij en voelen extra verleidelijk aan. Glanzende materialen zoals satijn zijn dan weer geen goed idee: je moet matte stoffen hebben.
COSGROOTmarie_jo_laventure-lingerie-full_briefs-ito-0521431-green-0_3404570

4/

4. Accent vooraan

Donkere kleuren zijn interessant als je bepaalde lichaamsdelen minder wil accentueren, maar dat betekent niet dat je saaie slips moet dragen! Broekjes met een detail vooraan en een sobere achterkant zijn de perfecte oplossing.

intimissimi1intimwomens womens1

5/

5. Pasvorm

Zoals bij alle kledij is hier ook de pasvorm uiterst belangrijk. Draag zeker geen slip die te klein is, maar een slobberend broekje is ook niet meteen flatterend. De slip moet mooi aansluiten, maar mag niet te strak zitten.

american

(Stagiaire Nele Sarens)