Deze bestemmingen zijn perfect voor je volgende girls trip

Geüpdatet op 12 mei 2023 door Lore Ginneberge Foto’s: Shutterstock
Deze bestemmingen zijn perfect voor je volgende girls trip

Niets - maar dan ook niets - is leuker dan een weekendje (of weekje) weg met je beste vriendinnen. Zon, zee, feestjes of avontuur... Deze prachtige bestemmingen zijn ideaal voor een girls trip.

1. Tulum, Mexico

tulum mexico girls trip

To do: Parelwitte stranden en helblauw water vragen om een relaxed tripje. Wie avontuur wilt, kan cenotes bezoeken, eeuwenoude watergrotten waarin je kan baden. Ook zijn er tal van uitstekende spa's in de buurt. 's Avonds laat je je gaan in één van de vele nachtclubs.

Verblijf: Deze Airbnb voor zes belooft je de 'ultimate Girls trip'. Met een privé rooftop en jacuzzi kan dat wel kloppen.

2. San Juan, Puerto Rico

puerto rico vakantie vriendinnen

To do: Wat denk je van een tripje richting Caraïben? De Puerto Ricaanse hoofdstad San Juan is een must voor vriendinnen die houden van cultuur, avontuur en exotisch eten. Bezoek het oude gedeelte van de stad voor authentieke architectuur en local cuisine. Iets verder weg vind je het El Yunque Regenwoud, ook de moeite waard!

Verblijf: Dit artistieke appartement aan het water kan tot acht personen onderbrengen. Ben je met twee, dan is dit schattige treehouse perfect.

3. San Giljan, Malta

malta vriendinnen vakantie

To do: Eigenlijk is Malta in z'n geheel perfect voor een girls trip, maar San Giljan (ook wel Saint Julians genoemd) is het meest levendige dorpje. Er is een druk uitgaansleven met tal van leuke bars in de wijk Paceville, perfect voor feestbeesten. Overdag blaas je uit op Spinola Bay en 's avonds geniet je van de gevarieerde keuken. Wie meer cultuur wilt, kan een tripje Valletta plannen.

Verblijf: The Stonehouse is de populairste B&B van de buurt. Logisch, want authentiek en toch tot in de puntjes verzorgd.

4. Papagayo, Costa Rica

girls trip costa rica papagayo golf

To do: Wild chicks die houden van luxe én natuur, moeten de Golf van Papagayo bezoeken. Je vindt er namelijk heel wat ongerepte stukjes natuur, maar tegelijk tal van all-in resorts. Naast genieten van het adembenemende strand, kan je er scubaduiken, snorkelen en kajakken. Na deze inspanning beloon je jezelf in de boetieks van Panama beach.

Verblijf: Als je iets doet, doe het dan goed: dit resort heeft zowel prachtige suites als luxueus uitgeruste studio's en een eigen spa.