Kim Kardashian op de cover van Carine Roitfelds magazine

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
Kim Kardashian op de cover van Carine Roitfelds magazine

1De aanhouder wint, dat bewijst Kim Kardashian. De reality ster probeert al langer voet aan grond te krijgen in modeland en lijkt daar nu eindelijk in te slagen. Meest recente wapenfeit: ze haalde de cover van CR Fashion Book, gefotografeerd door niemand minder dan Karl Lagerfeld.
Je mag nog zo’n trashy imago hebben, onder de vleugels van een trio als Carine Roitfeld, Karl Lagerfeld en Riccardo Tisci lijkt niets onmogelijk. Terwijl de rest van de wereld de hoogzwangere Kardashian en haar twijfelachtige stijl door het slijk haalde, bood Carine Roitfeld haar de ereplaats in haar eigen prestigieuze modeblad CR Fashian Book aan.

2

Het idee kwam van Riccardo Tisci, creatief directeur bij Givenchy, die zelfs Karl Lagerfeld wist warm te krijgen voor het project. En zo werd de tabloid koningin enkele weken voor haar bevalling overgevlogen naar de Parijse studio van de Kaiser voor een nachtelijke fotoshoot. Het resultaat is verrassend: geen cliché naakfoto’s van Kardashians zwangere lichaam in Demi Moore stijl, wel een heuse portie high fashion.Thema van de shoot: Miss USA en de Amerikaanse popcultuur.

Waarom precies Kim Kardashian? “Ik wilde de kostbare kant van haar zwangerschap tonen, één die de wereld nog niet te zien kreeg”, verklaart Roitfeld aan WWD. “Ik hou van zwangerschap omdat het draait rond hoop, eveneens het centrale thema van deze editie, en de toekomst.

De shoot belooft alvast een mooie toekomst  in de exclusieve modewereld voor de ooit zo verguisde reality ster. Kanye West zal blij zijn, of misschien een heel klein beetje jaloers…

3