Fashion Week Baby: top 10 catwalk kids

Geüpdatet op 29 augustus 2018 door Isabelle
Fashion Week Baby: top 10 catwalk kids

De modeweken, enkel voor grote mensen? Nonsens, tegenwoordig is kruipend en huilend Hollywood net zo welkom. Sterren en ontwerpers pronken maar al te graag met hun kroost -en besparen terloops 20 euro op een babysit. Het weze duidelijk: 5 is het nieuwe 15! Ontdek hier welke miniatuur fashionista's reeds van de catwalk mochten proeven:

1/
Harper Beckham

Harp1

Een „palmboom” in het haar, een engelachtig plissé jurkje en een glimlach van Anna Wintour: legendarisch tafereel! Deze foto staat ongetwijfeld ingekaderd op de schouw ten kastele Beckham. Iets zegt ons zelfs dat de voetbalfoto’s van Brooklynn, Romeo en Cruz er genadeloos plaats voor moesten ruimen. Girls on top!

Harp2

Harp3

Een beeld waarmee de meeste jonge moeders nièt kunnen uitpakken op Instagram: de eerste stapjes van hun dochter... op de catwalk! Schermafbeelding 2014-09-25 om 15.06.26

2/

Aila Wang

Alexander Wang heeft een geheim wapen en is niet bang het in te zetten: Aila Wang, 50 centimeter hoog en nu al in het bezit van een vlijmscherp stijlgevoel. Is het heel erg om jaloers te zijn op de garderobe van een 5-jarige?

Aila Wang

Aila Wang 1

Aila Wang 2

Aila Wang 3

Aila Wang 4

Aila Wang 5

Aila Wang 6

3/
North West

Desondanks gunt Wang ook Aila’s concurrenten wat schijnwerpers. Zo mocht North West plaatsnemen op de eerste rij van zijn Balenciaga defilé. Norths uitstapje in de modewereld gebeurde van top tot teen in het zwart -Kanye heeft nu eenmaal de voogdij over haar kleerkast…

North 4

North 3

North 1

Nort2

4/

Hudson Kroenig

Dé catwalkkoning is echter Hudson Kroenig. Hij heeft de looks (zijn vader Brad Kroenig is al 12 jaar een succesvol model) en de connecties (zijn peetoom is niemand minder dan Karl Laferfeld). Resultaat: het is eerder uitzondering dan regel geworden om hem nièt op de spectaculaire Chanel shows te zien verschijnen.

HUd1

Hud2

Hud3

Hud4

Hud5

Zelfs Choupette kan niet aan zijn charmes weerstaan!
Hud6

5/

Vasilisa Sergeenko

Rusland heeft zijn eigen Harper Beckham: de kleine Vasilisa -dochter van haute couture designer Ulyana Sergeenko- krijgt mode met de paplepel ingegoten. Front row, op de catwalk of in fotoshoots: deze kleuter groeit op in de schijnwerpers. Haar stijl is sprookjesachtig, dramatisch en doorspekt van folklore invloeden. Zucht...

Vasi 1

Vasi 2

Vasi 3

Vasi 4

Vasi 5

6/
De bende van Jean Paul

Geen idee wie deze onmogelijk schattige elfjes zijn, maar de modepers is nog steeds niet vergeten hoe ze twee jaar geleden op het Haute Couture defilé van Jean Paul Gaultier vanonder een trouwjurk verschenen en de catwalk op zijn kop zetten. Smelten.

1

2

3

4

7/

Kingston en Zuma Rossdale

Gwen Stefani's zoontjes kunnen uiteraard niet ontbreken. Zij promoten al jaren haar eigenzinnige punk rock stijl en mogen met stip de best geklede celeb kids worden genoemd.

Gwen 1

Gwen 2

GWen 3

8/

Skyler Berman

Hij lijkt zelf niet helemaal te snappen wàt hij daar doet, maar Rachel Zoe's zoontje Skyler is bij deze toegetreden tot de club catwalk kids.

Skyler 1 Skyler 2