Shopping: customized juwelen

Geüpdatet op 11 januari 2019 door Isabelle
Shopping: customized juwelen

juwelen

Jouw naam, de vingerafdruk van je geliefde, de hartslag van je baby, een geheimzinnig opschrift,...: een sieraad is pas echt speciaal als het een persoonlijke stempel draagt! Deze Belgische labels helpen je op weg: 

1/

Renee

De Gentse goudsmid Nele Braet ontwerpt samen met jou een creatie op maat. Daarbij komen goud of zilver te pas, maar ook parels, edelstenen, oude knopen of zelfs een vingerafdruk. Kortom: iets kleins, fijns, waarmee je een emotionele band hebt, krijgt een nieuw leven als juweel.

Renee

Klik hier voor meer info.

2/

Thea

Ringen, kettingen, armbanden en sinds kort ook oorbellen: bij Thea, het label van de Belgische Emilie Duchene, worden juwelen grondig beschreven –letterlijk. Je naam, die van je geliefde, een postcode of een wens: u vraagt, zij schrijft! Ook leuk: de Marry Me collectie, die het leven van stotterende, nerveuze mannen heel wat eenvoudiger maakt…

Thea

Klik hier voor meer info.

3/

Heartbeat 

Collectief gezwijmel hier op de redactie toen we deze parel ontdekten. Landgenote Gaëlle Woodburry is actief als psychologe én juwelier, geen wonder dat beide domeinen soms versmelten. Dat laatste geldt vooral voor de Heartbeat ketting, een gouden vertaling van je hartslag, die van je geliefde of die van je kind. Poëtisch en extreem origineel!

omslag

Binnenkort komt er een eigen website, ondertussen kan je bij woodburygaelle@hotmail.com terecht.

4/

Magali Pinchasi 

Te extreem? Bij Magali Pinchasi kan je voor een paar discrete initialen terecht. De Antwerpse ontwerpster verwerkt namen en/of letters in fijne, zilveren armbandjes of kettingen.

Schermafbeelding-2014-05-07-om-11.32.52 Schermafbeelding-2014-05-07-om-11.33.03

Hebben? Stuur een mailtje naar jewelry.magalipinchasi@gmail.com.

5/

Anne Zelien 

Anne Zelien houdt van historische juwelen, in het bijzonder de sentimentele sieraden die in de 17de en 18de eeuw populair werden. Daarom graveert ze medaillons met persoonlijke boodschappen. Goud, halfedelstenen, keramiek en parels maken dit romantische plaatje compleet.

Schermafbeelding 2014-08-19 om 12.19.10

Klik hier voor meer info.