Wecandance: Eleven Paris fotoshoot met Emma Gelaude

Gepubliceerd op 6 augustus 2014 door Anne Poelmans
Wecandance: Eleven Paris fotoshoot met Emma Gelaude

opening-emmaNet binnengerold in mijn mailbox. When festival meets fashion. Of de exclusieve shoot van fashionblogger Emma Gelaude voor de capsulecollectie van Eleven Paris x WeCanDance.

Dit jaar staat het festival in het teken van Egypte. Hieronder versta je: het oude Egypte maar ook de Memphis-stijl. Voor de mini collectie houdt Eleven Paris vast aan haar sportieve look maar speelt het Franse label ook in op het thema van dit jaar door het gebruik van veel goud, kleur, hiërogliefen en Toetanchamon. De collectie bestaat uit een T-shirt voor mannen, een T-shirt voor vrouwen en een sweatshirt.

Speciaal voor deze lancering vroeg Eleven Paris aan de Belgische Fashionblogger Emma Gelaude om op haar manier de kleding te interpreteren:

we can dance we can dance we can danceWEDSTRIJD: Emma geeft een diner in The Jane weg!
Zorg ervoor dat je outfit niet onopgemerkt blijft tijdens WECANDANCE en laat je spotten en fotograferen door Emma. Het meisje met de beste outfit mag haar stiletto's onder tafel schuiven in Sergio Herman
s restaurant 'The Jane'.

WEDSTRIJD: ELLE.be geeft een duoticket en goodies weg!
Win een duo ticket voor het weekend met campingplaats / 10 drankbonnetjes / Een sweater en T-shirt van Eleven Paris / Espadrilles van Lieselot voor WeCanDance / toegang tot de world class dome voor cocktails! Kijk snel op Intagram voor meer info: @elle_belgie