WK-babe scoort l’Oréal Professionnel contract

Geüpdatet op 9 juli 2014 door Isabelle
WK-babe scoort l’Oréal Professionnel contract

cover axelle

Het WK krijgt dan toch een duivels staartje! Ons nationale elftal is ondertussen uitgeschakeld, maar WK-babe Axelle Despiegelaere blijft scoren! 

De  17-jarige West-Vlaamse zal zich het wereldkampioenschap voetbal nog lang herinneren. Meer zelfs: mogelijk betekent het voor haar de grote doorbraak, net zoals dat voor Pamela Anderson het geval was. Ook die werd in de tribunes van een sportwedstrijd opgemerkt, goed voor 15 minutes of fame die uiteindelijk op een carrière van tientallen jaren uitdraaiden.

Sinds Axelles foto viraal ging, liggen mannen wereldwijd aan de voeten van onze “WK-babe”. De tieners krijgt tonnen voorstellen –de ene al wat eerbaarder dan de ander- maar hield zich oorspronkelijk afzijdig. Nu blijkt ze toch te hebben toegehapt, en wel bij l’Oréal! De Belgische schone tekende een contract om de l'Oréal Professionnel haarproducten te promoten, maar wat er precies uit de bus zal komen, is nog onduidelijk. Voorlopig moeten we het stellen met een teaser filmpje op Facebook. Hoe dan ook: supporteren is het waard!