De huidverzorging van de toekomst: Lightinderm

Gepubliceerd op 8 juli 2024 door ELLE Partner
De huidverzorging van de toekomst: Lightinderm © Lightinderm

Je hebt misschien nog nooit gehoord van dit schitterende merk? Dat is zonde, want Lightinderm is dé oplossing die jouw huid nodig heeft. Of je nu dertig of veertig bent, met een product van Lightinderm ben je er zeker van dat jouw huid de beste verzorging krijgt. 

Wat is Lightinderm?

Wat is er nu zo bijzonder aan dit product? Voor de allereerste keer worden drie technologieën gecombineerd. De bedoeling is dat de huid zo op drie manieren wordt gestimuleerd (mechanisch, energetisch en biologisch). Het apparaat van Lightinderm is een combinatie van massage, licht en een serumcapsule. Dankzij deze nieuwe led-technologie in combinatie met actieve ingrediënten straalt jouw huid als nooit tevoren. 

Het merk kan terugvallen op meer dan tien jaar onderzoek en de technologie wordt ondersteund in niet minder dan twaalf klinische studies. 

Zowel voor vrouwen met huidproblemen als voor vrouwen die gewoon hun huid willen blijven verzorgen, raden we dit merk erg aan. 

Wat heeft Lightinderm voor jou in de aanbieding?

The discovery pack, €519,30

Om kennis te maken met het product raden we dit ontdekkingspakket aan. Je kiest eerst de kleur van jouw Lightinderm-toestel. Daarna kan je kiezen welke capsules je bestelt voor jouw toestel voor twee maanden. Je kan onder andere kiezen uit brightening capsules, lift capsules en purity capsules. Leer hieronder de verschillende behandelingen kennen en ontdek welke optie voor jouw huid het meest geschikt is. 

Weet je niet goed hoe jouw huidverzorging er nu uitziet? Doe dan eerst de test op de website voor je aan de slag gaat met de producten van Lightinderm.

Repair program 

Met deze zelfbehandeling thuis ga je tot in jouw diepste huidlagen en laat je jouw huid er jonger uitzien. Je huid ziet er zachter en stralender uit en je rimpels zullen verminderen. Het serum in dit programma is vijf keer effectiever dan andere serums. Voor het beste resultaat gebruik je dit programma drie minuten per dag gedurende een hele maand.

Waarom drie minuten? Deze weefselmassage van drie minuten werd ontwikkeld door gezichtstherapeute Chantal Lehmann. De bedoeling is om de behandelingen van Lightinderm zo effectief mogelijk te maken. Experten raden aan om minstens 15 seconden in elke zone te blijven masseren. Alle cellen in de leder- en opperhuid zijn gevoelig voor massage. 

Lift program 

Met het lift programma masseer je jouw huid elke dag en krijg je, nadat je het product een tijdje gebruikt, minder rimpels, een liftend effect en een strakkere huid. Dit programma gebruik je best drie minuten per dag. Je kan dit product perfect gebruiken in combinatie met de andere producten van Lightinderm.

Redness program

Veel last van roodheid? Dan is dit programma iets voor jou. Dankzij deze behandeling zal jouw huid zichtbaar minder roodheid vertonen en minder gevoelig worden. Dit product kan je eventueel combineren met de eye capsules of de brightening capsules. 

Brightening capsules

In deze capsules wordt groen licht gecombineerd met vitamine C voor een optimaal resultaat. Hiermee houd je jouw huid zuiver en strak. 

Heb je nood aan advies? De experten van Lightinderm staan voor je klaar om jou gepersonaliseerde tips te geven. Op de website kan je eenvoudig een afspraak maken. 

Ben je helemaal overtuigd? Word dan lid van het Lightinderm getrouwheidsprogramma. Ontvang cadeaus en zoveel meer. 

Dit artikel werd geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post