Win de zonverzorgingsproducten van ISDIN, het bestverkochte merk in het Middellandse Zeegebied

Geüpdatet op 16 juli 2024 door ELLE Partner

De zomer komt eraan en daarmee ook het belang om onze huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Dit is het perfecte moment om je meer te vertellen over ISDIN, het beste merk voor zonnebescherming in Spanje, Portugal en Italië.

ISDIN staat bekend om zijn hoogwaardige producten en is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor optimale zonnebescherming. We zijn blij je de mogelijkheid te bieden om deze producten te ontdekken door mee te doen aan onze exclusieve wedstrijd.

ISDIN: wetenschap voor  je huid

ISDIN staat synoniem voor innovatie en uitmuntendheid in zonnebescherming. Hun productassortiment is ontworpen om maximale bescherming te bieden en tegelijkertijd de huid te verzorgen. Fotoprotector Fusion Water Magic SPF 50 is bijvoorbeeld een ultralichte zonnebrandcrème voor het gezicht, perfect voor dagelijks gebruik. De formule op waterbasis smelt in de huid zonder een vettig laagje achter te laten, biedt hoge bescherming en hydrateert de huid met antioxidanten.

Voor het lichaam is Fotoprotector ISDIN Transparant Spray Wet Skin SPF 30 de ideale oplossing. Deze transparante zonbeschermende spray voor het lichaam is onzichtbaar en licht, speciaal ontworpen om aangebracht te worden op een natte huid. Hij droogt onmiddellijk, waardoor hij uiterst praktisch is voor dagelijks gebruik, zelfs op het strand of bij het zwembad.

Om je bruine teint langer te laten houden en je huid te kalmeren na blootstelling aan de zon, is de Aftersun Spray een must. Het kalmeert, verfrist en verlengt je bruine teint voor een gezonde, stralende huid.

Doe mee aan onze exclusieve wedstrijd en win een ISDIN SUNKIT!

Om de zomer te vieren nodigt ELLE je uit om deel te nemen aan onze wedstrijd en een van de drie ISDIN zonnebeschermingskits te winnen. Elke SUNKIT bevat:

- 1 Fotoprotector Fusion Water Magic SPF 50
- 1 Fotoprotector Transparante Gelcrème Natte Huid SPF 50
- 1 Aftersun Spray

Volg de instructies om mee te doen. Veel succes en een fijne zomer!


Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met ISDIN.