Dit is de onverwachte designer bag-trend van 2024

Geüpdatet op 1 juli 2024 door Lisa Aelvoet
Dit is de onverwachte designer bag-trend van 2024 Bonbonwhims

Deze zomer is het geen specifieke tas die furore maakt maar wel een accessoire: bag charms. De trend verscheen eerst op de catwalks bij Balenciaga, Miu Miu en Coach en maakt nu zijn intrede in het straatbeeld.

De laatste designer bag-trend hoeft voor één keer geen stukken van mensen te kosten. Met behulp van bag charms pimp je immers je favoriete tassen tot gloednieuw - en bovendien ASMR-proof - arm candy.

More is more

Net als zoveel trends, vindt ook deze zijn oorsprong in het Y2K-tijdperk. Waar Paris Hilton en Nicole Richie hun handtassen voornamelijk met roze, fluffy en glitterende bedels opsmukten, krijgt de trend nu een nieuwe dimensie. Laat je creativiteit de vrije loop en versier je favoriete tas met een sjaaltje, kettingen, sieraden, schelpen, sleutelhangers, een extra mini-tas, ... Je kan het nog zo gek niet bedenken, bag charms moeten vooral je persoonlijkheid weerspiegelen. Er zijn geen regels.  De opzet is vooral om plezier te halen uit het creatieve proces.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by carla ginola (@carla_ginola)

Hier shop je de leukste bag charms

Bovendien maak je het zo bont als je zelf wil: bedels voor handtassen vind je in alle prijscategorieën. Opteer je voor een designer exemplaar, ga je voor een verzameling betaalbare varianten of kies je misschien zelf voor een Belgisch exemplaar van Cherry PaoPao? Wij verzamelden de tien leukste exemplaren van het moment.

1
Kurt Geiger
Floral Couture Sleutelhanger
SHOP HIER
2
Bonbonwhims
Strawberry girl sleutelhanger
SHOP HIER
3
Hermès
Oran Nano charm
SHOP HIER
4
Ami
Zilverkleurige sleutelhanger
SHOP HIER
5
Cherry PaoPao
Bag chain PAO green
SHOP HIER
6
Louis Vuitton
Fortune Cookie Bag Charm
SHOP HIER
7
Pet à Porter
Teckel bedel
SHOP HIER
8
Dior
30 Montaigne-tasketting met bedeltjes
SHOP HIER
9
Coach
Tassenhanger
SHOP HIER
10
Parfois
Sleutelhanger
SHOP HIER
11
Loewe
Kikker bag charm
SHOP HIER