Ontdek onze 5 lievelingsschoenen van Nike Cortez!

Gepubliceerd op 11 juni 2024 door ELLE Partner
Ontdek onze 5 lievelingsschoenen van Nike Cortez! © Nike

De Nike Cortez schoenen zijn helemaal in! Dit model is het populairste paar van het seizoen. Worth the hype? Absoluut. Ontdek hier waarom.

Nike Cortez staat voor legendarische schoenen in de wereld van de sneakers. Ze zijn een echte hype en onmisbaar in jouw schoenkast omdat ze tijdloos zijn. Een echte musthave.

Er zijn heel wat soorten om uit te kiezen, allemaal met een unieke touch. We hebben onze top 5 voor jou opgesomd. 

Nike Cortez By You Custom schoenen, €129,99

Dit model van Nike Cortez is een ideale match om te combineren met veel accessoires. Je kan kiezen uit neutrale, klassieke kleuren, zoals pasteltinten in suède, leer en nylon. Ze zijn tijdloos en dromerig. Met deze schoenen aan jouw voeten waan je je ongetwijfeld in LA, waar de kleuren en patronen op gebaseerd zijn. De details van deze schoenen zijn opvallend. In het model met de roze-witte pastelkleuren prijkt op de hiel een witte roos met sterretjes en daaronder uiteraard het Nike-logo. Een stijl die je nog lang na aankoop zal weten te bekoren.

Nike Cortez By You Custom schoenen, €129,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Cortez 23 Premium Leather schoenen, €109,99

We gaan back to basics met deze schoen. Of nog beter: deze Premium Leather schoen van Nike Cortez hebben we nóg beter gemaakt. Naar aanleiding van jullie feedback hebben we deze schoen aangepast aan al jullie noden en wensen. Toch mag je er zeker van zijn dat de uitstraling en kwaliteit dezelfde is. De neus werd verbreed en de zijvlakken zijn steviger. Een schoen om elke dag mee op straat te gaan. Oerdegelijk comfort verpakt in een retro-uitstraling. Als je grote fan bent van Nike Cortez, dan moet je deze schoen gewoon in huis halen.

Nike Cortez 23 Premium Leather schoenen, €109,99
© Nike

SHOP HIER 

Nike Cortez Vintage Suede schoenen, €99,99

Van de basics naar een aanlokkelijk kleurenpallet. Met deze Nike Cortez vintage schoenen breng je rock-‘n-roll én een gewaagder kleurenpallet in je kast. Koop deze sneakers nu in het groen-wit met blauw logo en een blauw accent bijvoorbeeld. Ook hier hebben we naar jullie geluisterd en de schoen lichtjes aangepast, waardoor hij nu beter bestand is tegen kreuken of kromtrekken. Deze look maak je af met stoere sportkleren (van Nike). 

Nike Cortez Vintage Suede schoenen, €99,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Cortez Leather schoenen, €99,99

Deze schoen valt samen te vatten als een combinatie van vertrouwdheid, vintage en degelijkheid. Het is een leren Nike Cortez-schoen die dit materiaal combineert met wat kleur voor een heerlijke retrolook. Kortom, een exemplaar waar iedereen die van Nike Cortez houdt gek op zal zijn. Ontdek snel alle kleuren die er zijn en bestel vandaag nog jouw Nike Cortez-exemplaar. 

Nike Cortez Leather schoenen, €99,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Cortez Textile schoenen, €89,99

Deze Nike Cortez textile schoenen sluiten het rijtje met glans af. Opnieuw werd er rekening gehouden met jullie wensen. De bredere neus van dit paar zorgt voor een comfortabelere pasvorm. Het is echter aan jou om dat te ontdekken, dus koop snel jouw paar voor ze uitverkocht zijn. Vooral het materiaalgebruik in deze schoen valt op. De buitenzool met visgraatpatroon zorgt voor meer stevigheid en grip en staat symbool voor de klassieke degelijkheid van Nike Cortez. Een onmisbaar item in jouw schoenenkast. Een schoen die je elke dag kan dragen, voor eender welke gelegenheid.

Nike Cortez Textile schoenen, €89,99
© Nike

SHOP HIER

De Nike Cortez-schoen werd ooit ontworpen door Bill Bowerman als een comfortabele en lichte hardloopschoen, maar is ondertussen uitgegroeid tot een onmisbare, populaire schoen voor elke dag voor jong en oud. 

Dit artikel werd geschreven door het redactieteam van DCE