Het perfecte cadeau voor élke gelegenheid: flexibel en aantrekkelijk

Gepubliceerd op 23 mei 2024 door ELLE Partner
Het perfecte cadeau voor élke gelegenheid: flexibel en aantrekkelijk @ Shutterstock

Heb jij ook vaak het gevoel dat je snel nog een cadeau nodig hebt, maar dat je niet goed weet wat? Dan zijn de cadeaus van Weekendesk de ideale oplossing voor jou! Voor welke gelegenheid ook, Weekendesk heeft altijd een heel mooi aanbod in petto. Alles wordt gratis geleverd. 

De troef van de Weekendesk geschenkdozen is dat er voor elke gelegenheid wel een geschikt cadeau te vinden is, denk maar aan verjaardagen, bedrijfsfeestjes, jubilea enzovoort. Je kan het zo gek niet bedenken of je zal wel iets kunnen vinden op Weekendesk voor wat je te vieren hebt.

Alsof dat nog niet genoeg voordelen zijn, blijven de bonnen van Weekendesk ook 18 maanden geldig, zodat diegene die de doos krijgt zich niet hoeft te haasten.

Ben je nog niet vertrouwd met het aanbod van Weekendesk? Ontdek dan hieronder enkele aanraders.

Magisch weekendje weg aan een voordelige prijs

Met dit cadeautje zal je ieders hart kunnen veroveren! Het omvat één nacht voor twee personen in een vier- of vijfsterrenhotel, ontbijt inbegrepen. Ook een gastronomisch diner en de mogelijkheid tot een ontspannende spa mogen niet ontbreken. Wist je dat je deze leuke geschenkbox kan laten personaliseren? Hoe tof is dat! Zo geef je niet alleen een waanzinnig cadeau, maar ook nog eens een cadeau met een persoonlijke toets. Moet het snel gaan? Bestel de box dan digitaal en ontvang hem in je inbox. De bon kan worden gebruikt in België of in een ander Europees land.

SHOP HIER

Gelukkige verjaardag!

Is je zus of beste vriendin binnenkort jarig? Hoog tijd om op zoek te gaan naar een onvergetelijk cadeau. Wat is er nu leuker om te geven dan een beleveniscadeau? Deze box van Weekendesk voor verjaardagen voorziet een nachtje weg voor twee personen in een drie- tot vijfsterrenhotel. Ook hier is ontbijt, spa of een gastronomisch diner inbegrepen. Een absoluut geweldig idee om aan jouw ‘foodie’-vriendin te geven. Je kan zelfs meegenieten van het cadeau door met z’n tweeën te gaan! Waarom is deze box uniek? Je wordt ofwel culinair verwend, ofwel ga je voor de wellnesservaring. Ontdek het snel in de webshop.

SHOP HIER

Gastronomisch weekend 

Deze bon is onze favoriet! Een echte aanrader voor élke gelegenheid. Geef hem als verjaardagscadeau, voor een huwelijk of gewoon zomaar om jouw beste vriendin te verrassen. Wacht niet langer! De bon biedt bovendien een extraatje, zoals een extra fles wijn, een latere check-out of een welkomstgeschenk. Heerlijk, toch? Om er echt een leuke verrassing van te maken, kan je de doos personaliseren. Laat weten dat het cadeau van jou komt door je naam in te vullen en eventueel een lieve boodschap achter te laten. Met dit geschenk van Weekendesk doe je iemand een onvergetelijke ervaring en pure verwennerij cadeau.

SHOP HIER

Weekendje in de natuur 

Van luxe en verwennerij naar heerlijk wegdromen in de natuur: het kan allemaal bij Weekendesk! Met deze geschenkdoos doe je iemand een nachtje voor twee personen cadeau in een hotel op het platteland of in de bergen. Het ontbijt is inbegrepen en er is nog wat extra. Deze box krijgt een goede score en kan dus niet anders dan goed zijn. Je ziet het, met de geschenkdozen van Weekendesk is het nooit meer een probleem om een geweldig cadeau te vinden. 

SHOP HIER

Voor de Bruid & Bruidegom

Uiteraard zijn de bovenstaande geschenkdozen leuk om te geven aan een toekomstig bruidspaar, maar deze speciale geschenkdoos is toch echt een pareltje! De cover alleen al is hen op het lijf geschreven. Wat krijgen ze in deze box? Twee nachtjes in een drie- tot vijfsterrenhotel. Ze kunnen heerlijk van elkaar genieten tijdens een lekker ontbijt. Daarna laten ze zich verwennen in de spa of ze sluiten de dag af met een gastronomisch en romantisch diner. We zijn er zeker van dat de bruid en bruidegom hier heel blij mee zullen zijn! En geen stress, want de doos blijft 18 maanden geldig. Ze kunnen dus nog rustig op zoek gaan naar het ideale hotel.

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post