Ontvang 25% korting op je Nike garderobe met deze exclusieve promocode

Gepubliceerd op 24 april 2024 door ELLE Partner
Ontvang 25% korting op je Nike garderobe met deze exclusieve promocode © Nike

De Member Days bij Nike zijn bijna weer begonnen! Sla nu jouw slag bij Nike met deze exclusieve promocode! Je krijgt maar liefst 25% als Nike member bij een bedrag van minimaal 50 euro. 

Gebruik de promocode MEMBER24 bij een van deze stuks en geniet! De actie loopt van 26 april tot 3 mei. 

SHOP HIER

Nike Sportswear Phoenix Fleece Joggingbroek met hoge taille en wijde pijpen voor dames, €59,99

Maak jij het je graag comfortabel thuis? Dan is deze joggingbroek echt iets voor jou. De broek heeft een hoge taille en wijde pijpen. De stof voelt zacht aan. De broek is absoluut veelzijdig, want ze oogt naast comfy ook trendy.

Nike Sportswear Phoenix Fleece Joggingbroek met hoge taille en wijde pijpen voor dames, €59,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Sportswear Phoenix Fleece Oversized joggingbroek met hoge taille voor dames, €59,99

Krijg je maar geen genoeg van de heerlijke joggingbroeken van Nike? Schaf dan zeker ook dit exemplaar aan. Met deze broek kan je perfect een avondje in de zetel liggen of naar buiten gaan om boodschappen te doen. De fleecestof zorgt ervoor dat je deze broek nooit meer zal willen uitdoen. De broek heeft een aangename pasvorm en sluit zich perfect rond jouw benen en enkels. Bovendien is de broek beschikbaar in meerdere kleurtjes.

Nike Sportswear Phoenix Fleece Oversized joggingbroek met hoge taille voor dames, €59,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Motiva Wandelschoenen voor dames, €109,99

Een moderne, unieke wandelschoen vind je ook bij Nike. Dit model is geschikt voor al jouw wandeltochten. De schoenen zijn vanbinnen superzacht en hebben een uitstekende demping. Perfect dus voor al jouw middellange en langere wandelingen. Ze zijn bovendien multifunctioneel, je kan ze dragen tijdens het wandelen of hardlopen. Beweging is belangrijk en wordt vanaf nu nog leuker met dit prachtexemplaar aan jouw voeten.

Nike Motiva Wandelschoenen voor dames, €109,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Tech Hera Damesschoenen, €109,99

Toch vooral op zoek naar een goede hardloopschoen? Dan kunnen we je zeker dit paar aanraden. De Tech Hera schoenen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Zodra je ze aantrekt, zal je ze niet snel meer willen uitdoen. Het design brengt je onmiddellijk terug naar begin jaren 2000 met de witte en suède accenten. De schoen is verder stevig en de rubberen buitenzool geeft stevige grip over de hele lengte. De schoenen zijn beschikbaar in meerdere kleurtjes.

Nike Tech Hera Damesschoenen, €109,99
© Nike

SHOP HIER

Nike Gamma Force Damesschoenen, €99,99

Tot slot willen we je deze Nike schoenen zeker niet onthouden. De schoenen vinden hun roots in de klassieke basketbalcultuur. Ze kunnen op vele momenten in jouw leven gedragen worden. De schoen is verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties. Dit cool paar schoenen kan je bijvoorbeeld perfect combineren met de Phoenix Fleece joggingbroek of de oversized joggingbroek. Ga nooit meer zonder stijl de deur uit. 

Nike Gamma Force Damesschoenen, €99,99
© Nike

SHOP HIER

Waarom zou jij lid moeten worden van de Nike familie? De Member Days met hoge kortingen zijn natuurlijk een van de redenen waarom jij absoluut member moet worden. Verder bestaan er producten speciaal voor members zodat jij steeds de meest exclusieve items kan kopen. Bovendien heb je recht op tal van verrassingen en releases. Nike members krijgen gratis verzending en kunnen binnen 30 dagen gratis retourneren. Lid worden is trouwens kinderspel: maak een account aan op de app van Nike, log in en krijg toegang tot al dat moois. 

Wij zijn alvast benieuwd naar welke items jij bij Nike zal scoren voor de lente! Deel ze zeker met jouw vrienden en kennissen op sociale media. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post