Dames, profiteer nu van 25% korting bij aankoop van twee artikelen van Nike!

Geüpdatet op 15 maart 2024 door ELLE Partner
Dames, profiteer nu van 25% korting bij aankoop van twee artikelen van Nike! © Nike

Welkom in de opwindende wereld van Nike, waar sport en mode samenkomen en waar elk product een verhaal vertelt van innovatie, stijl en prestatie. Laten we samen een reis maken door zes opmerkelijke producten van Nike die niet alleen functioneel zijn, maar die ook een statement maken in de wereld van sport, design, comfort en mode. Op de volgende items krijg je nu 25% korting wanneer je er twee koopt. Ontdek dus snel in dit artikel wat voor moois je op de kop kan tikken!

SHOP HIER

Nike Metcon 9

We beginnen met de Nike Metcon 9, een trainingsschoen die speciaal is ontworpen voor dames die streven naar topprestaties. Deze schoen is goedgekeurd door 's werelds beroemdste atleten en is ideaal voor fans van krachttraining, crosstraining en iedereen die streeft naar hoge doelen. Stel je voor, het is een stralende ochtend en je stapt de fitness binnen met deze schoen. Deze schoen is niet zomaar een schoen; het is een partner die je ondersteunt bij elke stap, elke lift, elke squad en elke sprong. Met zijn Hyperlift-plaat en rubberen touwsteun biedt de Metcon 9 stabiliteit en comfort tijdens zelfs de meest intense work-outs. Zo heb je altijd de motivatie om dat stapje verder te gaan.

Nike Metcon 9
© Nike

SHOP HIER

Nike Sportswear Phoenix Fleece collectie

Vervolgens duiken we in de wereld van loungewear met de Nike Sportswear Phoenix Fleece collectie. Of je nu thuis bent of onderweg, deze kledingstukken combineren stijl met functionaliteit voor een moeiteloos chique look. Dit zachte sweatshirt zorgt voor comfort terwijl je geniet van welverdiende rust na al je inspanningen. Het trainingspak met hoge taille straalt elegantie uit en geeft je een gevoel van luxe, zelfs tijdens je meest relaxte momenten. De geborduurde swoosh en de langwerpige ribben voegen immers een vleugje elegantie toe aan deze casual items.

Nike Sportswear Phoenix Fleece collectie
© Nike

SHOP HIER

Nike Air Max Plus

De Nike Air Max Plus neemt ons mee terug naar de iconische jaren 90-styling met een moderne en meer rebelse twist en innovatieve elementen, zoals het ademende mesh bovenwerk en de op de natuur geïnspireerde lijnen. Deze schoen biedt niet alleen optimale stabiliteit, grip en demping, maar ook een unieke uitstraling die je onderscheidt van de massa en die jouw persoonlijkheid en vastberadenheid in de verf zet. Stap in deze schoenen en voel de kracht van innovatie aan je voeten.

Nike Air Max Plus
© Nike

SHOP HIER

Nike One legging

Voor alle activiteiten is er de veelzijdige Nike One legging, gemaakt van duurzame materialen en voorzien van handige zakken voor je essentials. Of je nu aan het sporten bent, een yogasessie meepikt of gewoon relaxt, deze legging biedt comfort en stijl in één terwijl jij je grenzen verlegt. Deze legging werd gemaakt van minimaal 50% gerecycleerde polyestervezel en is voorzien van Dri-FIT technologie. Hij houdt je droog en comfortabel tijdens elke beweging.

Nike One legging
© Nike

SHOP HIER

Nike Pro Shorts

Sluit de dag of je work-out af met de Nike Pro Shorts, die ondersteuning en elasticiteit bieden dankzij de slanke, rekbare stof met Nike Dri-FIT technologie. Deze shorts zijn ontworpen om je droog en comfortabel te houden tijdens elke beweging, zodat jij je kan focussen op het verbeteren van je prestaties en alles kan geven wat je hebt. De brede tailleband geeft een ondersteunend gevoel rond de buikstreek voor extra comfort. Voel de kracht van concentratie en toewijding terwijl je tot het uiterste gaat.

Nike Pro Shorts
© Nike

SHOP HIER

Met deze selectie van Nike-producten ben je niet alleen klaar om te trainen; je bent klaar om te schitteren in stijl. Kies voor kwaliteit, innovatie en prestatie met Nike - jouw partner in beweging. Deze kortingsactie loopt van 7 tot 14 maart 9 uur (CET). Voer de code MIX24 in bij het afrekenen op Nike.com.

Rate this post