Exclusief: de zonnebrillen van Ester Manas x Jimmy Fairly wil je gezien hebben

Gepubliceerd op 27 februari 2024 door Marie-Noëlle Vekemans en Lore Ginneberge
Exclusief: de zonnebrillen van Ester Manas x Jimmy Fairly wil je gezien hebben Jimmy Fairly

Wanneer creatieve geesten samenkomen, gebeuren er magische dingen. De collab tussen Jimmy Fairly en Ester Manas is daar het perfecte voorbeeld van. Voor de eerste keer bundelt het eyewear label de krachten met een designerduo dat bekend staat om haar grensverleggende en inclusieve visie. Het resultaat? Een zonnebrillencollectie die meer statement maakt dan de headlines op Fashion Week.

Het juweeltje van de collectie, "Half and Half", laat zien wat er gebeurt als je speelt met persoonlijkheid en design. Geïnspireerd door die keer dat Balthazar (de ene helft van het ontwerpersduo) speels Ester's zonnebril op de zijne stapelde, belichaamt deze bril het idee dat mode fun, vrij en vol verrassingen moet zijn. Dit is niet zomaar een accessoire; het is een middel om jezelf uit te drukken.

Jimmy Fairly Ester Manas
Jimmy Fairly

Inclusiviteit en originaliteit gaan duidelijk hand in hand de collab. Deze limited-edition collectie spreekt tot iedereen die mode ademt en zich graag onderscheidt met unieke stukken die een verhaal vertellen.

De grote onthulling vindt plaats tijdens Paris Fashion Week, 27 februari om 18 uur - waar de modellen de brillen showen op het Ester Manas-defilé. Daarna vind je de collectie exclusief bij Le Bon Marché, voordat het de harten (en ogen) van fashionista's in geselecteerde boetieks verovert. Een slimme zet die de exclusiviteit en het unieke karakter van elke bril benadrukt.

Voor €165 ben je niet alleen eigenaar van een stukje moderne mode, maar ook van een verhaal. De samenwerking tussen Jimmy Fairly en Ester Manas is een viering van mode die durft, inclusief is, en altijd vooruit kijkt. Zet je schrap voor een frisse wind in je garderobe en de manier waarop we over brillen denken.