Trakteer jezelf op een romantisch weekend voor valentijn

Gepubliceerd op 2 februari 2024 door ELLE Partner
Trakteer jezelf op een romantisch weekend voor valentijn © Shutterstock

Wat is er nu heerlijker dan even aan de drukte ontsnappen in de week van valentijn? Beleef samen met jouw geliefde het mooiste weekend van het jaar op een van deze toplocaties.

Of je nu op zoek bent naar een rustig, avontuurlijk weekend of een mix van beiden, onderstaande locaties zullen je zeker aanspreken. Verras je liefste met een weekendje naar een van deze locaties of bepaal samen welke accommodatie jullie het meest aanspreekt en beleef het weekend van jullie leven. Wie weet maken jullie er vanaf nu een jaarlijkse traditie van!

Groene rust in de Italiaanse Alpen

Groene rust in de Italiaanse Alpen
© Shutterstock

Boek een weekendje weg met twee en verblijf in Hôtel Poiano, niet ver van het Gardameer. Vanuit jouw kamer heb je al zicht op de prachtige natuur die deze omgeving te bieden heeft. Je vergeet er even de dagelijkse stress dankzij de mediterrane geuren, olijfbomen en architecturale stijlen. Een knus appartement in dit hotel is voorzien van een balkon of terras waar jullie samen helemaal tot rust kunnen komen. 

Naast een gezellig appartement krijg je er een olympisch zwembad en talloze activiteiten bij. Ga samen gezellig golfen of tafeltennissen. Of ben je toe aan volledige rust? Dan is een wellnessmoment in de Poiano Spa pure verwennerij. De dag sluiten jullie samen in schoonheid af met een lekker romantisch hapje in het restaurant of de pianobar.

Warme romantiek in Portugal

Warme romantiek in Portugal
© Pierre & Vacances

In Residentie Altis Prime zit je goed voor een onvergetelijk weekend samen. Dit hotel is perfect voor al jullie behoeften. Er is een binnenzwembad waar je samen kan genieten van een frisse verkoeling en een restaurant niet ver van de kamer. Wil je je partner graag verrassen met een ontspannen namiddag? Dan kunnen jullie samen heerlijk wegdromen in de sauna en hammam. Of wat dacht je van een heerlijke massage? 

Alle kamers zijn ingericht in zachte kleurtinten, waardoor je helemaal tot rust kan komen. Ze zijn ruim, modern en beschikken over alle nodige faciliteiten. 

Zoek samen de Provençaalse charme op

Zoek samen de Provençaalse charme op
© Shutterstock

Vakantiepark Pont Royal en Provence biedt jou en je geliefde een oase van rust. Je hebt een adembenemend zicht op het bergmassief van de Lubéron. Alle gebouwen zijn in Provençaalse stijl en zorgen ervoor dat je een onvergetelijk valentijnsweekend zal beleven. Zoek je liever wat meer drukte op? Bezoek dan samen Aix-en Provence. Deze mooie stad ligt op slechts 30 kilometer van het vakantiepark. Houden jullie allebei van wat avontuur? Beleef dan dolle avonturen en mooie momenten in een van de glijbanen en zwembaden. Op valentijnsweekend met de kinderen? In dit vakantiepark zijn er Kidsclubs waar ook zij hun hartje kunnen ophalen.

Al deze droomweekendjes voor valentijn boek je via Pierre & Vacances. Op de website vind je heel gemakkelijk alle informatie terug over de verschillende accommodaties. Je kan zien wanneer je je verblijf kan boeken, maar ook welke andere activiteiten er nog mogelijk zijn. We gaven al heel wat inspiratie voor jullie valentijnsweekend, maar we zijn er zeker van dat je nog meer ideeën zal krijgen na het doornemen van de volledige website. 

Stuur dit artikel door naar je partner en overtuig hem met al deze troeven. Dan kunnen we alleen nog maar het volgende meegeven: genieten maar! 

Dit artikel werd geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post