5 kledingstukken om in te investeren tijdens de solden

Gepubliceerd op 26 januari 2024 door ELLE Partner
5 kledingstukken om in te investeren tijdens de solden © Shutterstock

Soms heb je van die momenten dat alles meezit. Laat dat nu net vandaag zijn. Er zijn enkele fantastische items in solden die nog ontbreken in jouw kleerkast, en die jij écht moet hebben. Mis ze niet en wees er snel bij, want voor je het weet zijn ze volledig uitverkocht.

Deze top 5 straalt vrouwelijkheid, elegantie, maar ook minimalisme en eenvoud uit. We wisten dat je al fan was van kleren van Mango, La Redoute en de Bijenkorf, maar we wilden je toch extra warm maken voor deze toppers uit de afgeprijsde collecties. 

1. Een loszittende trenchcoat

Dit is een loszittende, lange jas van La Redoute Collections waar je nog lang van zal kunnen genieten. Je koopt de jas nu voor slechts €44,99. Dit model heeft een beige kleur en is dus neutraal en perfect om te combineren met andere, fellere stukken. Dit model draagt bijvoorbeeld een felle rode trui onder de jas. De jas sluit je klassiek met knopen. Ook op dagen dat het niet regent, is deze jas ideaal. Hij bestaat hoofdzakelijk uit katoen en voelt dus comfortabel aan.

Een loszittende trenchcoat
© La Redoute

SHOP HIER

2. Een tas van Zadig&Voltaire

Natuurlijk heb je ook nog een bijpassende tas nodig voor bij de jas! Dit exemplaar van Zadig&Voltaire is klein, compact en modieus. Je koopt de tas nu bij de Bijenkorf voor €357. De handtas is gemaakt uit lamsleer en is niet alleen beschikbaar in klassiek zwart, maar ook in het wit en in auberginekleur. De gaten in de draagband geven dit handtasje een pittige uitstraling.

Een tas van Zadig&Voltaire
© De Bijenkorf

SHOP HIER

3. Schoenen van Jonak

De schoenen maken de vrouw. Een schoolvoorbeeld van elegante schoenen is dit paar van Jonak. Je betaalt momenteel slechts €108 voor dit unieke paar. Ze hebben een niet al te hoge hak en glanzen lichtjes. De sluiting met drukknop over de voet maakt jouw outfit compleet. Deze schoenen koop je bij de Bijenkorf in verschillende maten.

Schoenen van Jonak
© De Bijenkorf

SHOP HIER

4. Een zilveren broek

Je had er misschien niet onmiddellijk aan gedacht, maar waarom ga je niet eens voor deze opvallende zilveren broek? Denk out of the box en ga voor dit coole exemplaar om jouw kleerkast mee op te fleuren. De broek kost nu €169,99 bij Mango. De ontwerpster van deze exclusieve collectie is Jen Ceballos en zij wilde met deze items sensualiteit en minimalisme combineren. Volgens ons is ze daar met glans in geslaagd.

Een zilveren broek
© Mango

SHOP HIER

5. Een tweed jasje

Last but not least kunnen we jou dit tweed jasje van bij Mango voorstellen voor €49,99. Het is een cropped jasje en het past dus helemaal in deze tijd. Schaf het nu aan in deze ecru kleur. Het bestaat uit enkele lichtkleurige knopen en twee opvallende borstzakken aan de voorkant, voor extra elegantie. De kraag bovenaan kan je helemaal dichtknopen tot boven voor een strak effect of je kan het jasje open dragen.

Een tweed jasje
© Mango

SHOP HIER

Een top 5 om ‘u’ tegen te zeggen dus. Wil jij niet alleen van deze kortingen profiteren maar moet ook jouw beste vriendin dit weten? Stuur haar dan snel dit artikel door of deel het via jouw sociale media. Of misschien heb je wel een vriendin die binnenkort jarig is en die je wil verrassen met een prachtig item? Sla dan nu jouw slag.

Dit artikel werd geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post