De dubbele riem trend: welke modellen moet je kopen?

Gepubliceerd op 19 januari 2024 door ELLE Partner
De dubbele riem trend: welke modellen moet je kopen? © Shutterstock

Mis de trend niet

Deze trend voor 2024 mag je absoluut niet missen. Een riem maakt je outfit altijd helemaal af. Dankzij dit modeaccessoire beklemtoon je heel mooi jouw figuur. Maar wat als je niet gaat voor één, maar wel twee riemen? De trend is nu om twee riemen te dragen boven een lange rok, oversized kleedje of op een jeansbroek.

Heb je nood aan wat inspiratie? Gelukkig deden vele sterren het al voor, zoals ook Bella Hadid. Zij combineerde een baggy lichte jeansbroek die laag op het middel hangt met twee stoere, zwarte riemen, een gebreide kleurrijke trui en een leren bomberjack. Mis deze trend dus niet en scrol snel verder voor nog meer inspiratie.

Enkele pareltjes

Bij La Redoute vind je deze set van 2 fijne riemen van La Redoute Collections voor €9,99. Hiermee creëer je een cute dubbele riem look. In deze set krijg je een lichtroze en kastanjebruine ruim die je bijvoorbeeld kan combineren met een lange, lichtkleurige linnen rok of een kort rokje. De riemen hebben een dubbele gesp, wat een extra tof effect geeft. Een echte aanrader!

2 fijne riemen
© La Redoute

SHOP HIER

Hou jij nog steeds van dierenprints? Wij ook! Ga voor de dubbele riem look met deze leuke leren riem met dierenprint van Mango (€29,99). Je kan dit item dubbel dragen op een zwarte jeansbroek of kort rokje. Een leuk stijlelement tijdens deze donkere winterdagen.

riem
© Mango

SHOP HIER

Ook bij Mango kan je gaan voor deze chiquere geometrische gespriemen voor slechts €9,99. Dit stuk is zo populair dat het bijna uitverkocht is, wacht dus niet te lang. Het is een mooie kastanjebruine riem die je gemakkelijk boven een lange oversized jeansbroek kan dragen. Als het binnenkort weer zonniger weer wordt, is het leuk om deze dubbele riemen te combineren met een sandaaltje in dezelfde kleur, want deze dubbele riemen trend is er eentje voor alle seizoenen.

gespriemen
© Mango

SHOP HIER

Je ziet nu vele sterren flaneren met dubbele riemen, en gelukkig zijn er ook tal van opties wat riemen betreft. Heel wat merken bieden al prachtige, degelijke riemen aan. Het is dus een kwestie van er twee te kopen, een leuke outfit uit te kiezen en klaar is kees! Bij de Bijenkorf bijvoorbeeld kunnen we absoluut deze elegante Gucci-riem van leer aanraden. Je koopt hem voor €395. Van alles wat we voorbij zagen komen, is deze dubbele riem onze favoriet. Het Gucci-logo springt sowieso al in het oog, maar door de riem ook nog eens dubbel te dragen, creëer je een onvergetelijke look. De riem is verkrijgbaar in het zwart.

Gucci-riem
© De BIjenkorf

SHOP HIER

Let it snow, let it snow … Let it shine! Met deze glitterriem van Mango (€15,99) steel jij de hele winter lang de show. De riem is an sich al prachtig, maar door hem dubbel te dragen (en helemaal mee te zijn met de trend) creëer je echt de coolste outfit. De riem is er in 3 maten. Je kan voor een goed aansluitend model kiezen of voor een dat wat losser hangt. Draag beide riemen dan op een lange rok met hoge taille of een jeansbroek.

glitterriem
© Mango

SHOP HIER

We vermoeden dat je met deze modellen al heel wat inspiratie kan opdoen! Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ontdek zelf wat bij jou past!

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post