Deze Mango-look is een must-have voor 2024

Gepubliceerd op 18 januari 2024 door ELLE Partner
Deze Mango-look is een must-have voor 2024 © Mango

Grijs is terug van nooit weggeweest. Grijs en stijlvol passen altijd samen in één zin. Met onderstaande stukken creëer je in een mum van tijd een must-have look die je elke dag kan dragen. Gedaan met lang voor de kleerkast staan ’s ochtends. Bij Mango weten we wat jij écht nodig hebt.

Deze Mango-look is een must-have voor 2024
© Mango

Gebreide trui met ronde hals, €39,99, Mango

Met deze gebreide trui creëer jij een coole vintagelook! Ga voor de superklassieke variant in het grijs en draag hem over een witte blouse of op een rokje in dezelfde kleur. Experimenteer met nieuwe kleuren en schaf dit stuk aan in het lichtroze of ecru. De ronde hals en lange mouwen maken dat je de trui met veel looks kan combineren. Wie zegt dat grijs saai is? Deze look bewijst in elk geval het tegendeel.

SHOP HIER

Katoen Lyocell mix oversized overhemd, €29,99, Mango

Dit oversized witte hemd is, zoals hierboven al meegegeven, ideaal om te dragen onder een warme trui. Een basic outfit die je tijdens de wintermaanden elke dag kan dragen. Zowel voor op je werk als voor in het weekend een must-have. Draag je dit hemd liever gewoon zo? Buiten moet je je natuurlijk warm induffelen, maar als het binnen lekker warm is, kan jij met dit hemd de show stelen. Combineer het met een jeansbroek en een mooie riem bijvoorbeeld.

SHOP HIER

Gilet in krijtstreeppak, €45,99, Mango

Een andere must-have voor 2024 is dit gilet dat je onder een kostuumjas kan dragen. Een geweldig item om op feestelijke activiteiten te dragen, maar ook gewoon om naar je werk te gaan. Draag het bovenop een witte blouse en je geeft je outfit onmiddellijk meer cachet. Het gilet is nog beschikbaar in verschillende maten, maar wees er snel bij, want voor je het weet is jouw lievelingsmaat uitverkocht.

SHOP HIER

Broek met krijtstreeppak, €49,99, Mango

Ook nieuw bij Mango is deze bijpassende krijtstreepbroek. Wil je graag een volledige outfit samenstellen? Dan kan je deze broek combineren met het hierboven beschreven gilet en de vest hieronder. Deze outfit is lichtgrijs met subtiele witte lijnen in de stof. De broek valt oversized en heeft een normale taille. De ritssluiting met verborgen haak zorgt voor extra eenvoud. Dit item is ook in een maatje groter verkrijgbaar.

SHOP HIER

Krijtstreep colbert, €79,99, Mango

Tot slot is er nog de kostuumjas waar jij op zat te wachten! Deze jas maakt jouw outfit compleet. De blazer heeft lange mouwen met manchetten met knoppen voor extra stijl. Er is een borstzak en er zijn twee klepzakken aan de voorkant. Ook voor dit stuk is een extra grote maat beschikbaar.

SHOP HIER

Stuur dit artikel zeker door naar iemand die ook nood heeft aan een basic outfit voor 2024!

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post