Deze Nike sale outfit is perfect voor jouw yogasessies!

Gepubliceerd op 17 januari 2024 door ELLE Partner
Deze Nike sale outfit is perfect voor jouw yogasessies! © Nike

Ga jij elke week samen met je beste vriendinnen naar de yoga? Gelijk heb je! Dat is immers jouw moment om even tot rust te komen en te genieten van wat tijd met je besties. We hebben goed nieuws voor jou, want er is veel korting op deze prachtige yogaoutfit van Nike. Misschien had je al een yogamatje maar was jouw outfit aan vervanging toe? Ook als dat niet zo is, vinden we dat jij jezelf mag trakteren op een leuke, nieuweset aan de start van het nieuwe jaar.

1. Yogalegging

De basis van alles is een comfortabel zittende yogalegging waarin jij vlot jouw benen kan strekken en bewegen. Nike Go biedt jou deze dameslegging aan in 7/8-middenlengte met zakken voor een stevige pasvorm. Er is 15% korting waardoor je slechts € 84,97 betaalt. De legging sluit strak aan rond jouw benen voor optimaal comfort. Er is een knoopsluiting om de legging verder aan te spannen rond jouw middel. Vooraan zijn er twee zakken met ritssluiting en achteraan is er een handig gleufzakje om kleine zaken zoals sleutels of zakdoekjes in te steken De legging is verkrijgbaar in het groen, maar ook in vele andere pastelkleurtjes.

Yogalegging Nike
© Nike

SHOP HIER

2. Sportbeha

We willen je verder op het hart drukken dat een goede sportbeha cruciaal is voor een goede training en yogasessie. Sportbeha’s ondersteunen jouw borsten op elk moment. Investeer er daarom zeker in. Wij raden jou alvast dit stuk van Nike aan: de Nike Alate Coverage lichtgewicht gewatteerde sportbeha voor vrouwen. Je koopt hem nu met 40% korting voor maar € 29,97. De sportbeha is beschikbaar in het zwart en wit. Hij heeft stretchkussentjes, verstelbare bandjes en zachte anti-transpiratiestof zodat je écht kan genieten van jouw work-out. Een uitgelezen kans om ze allebei op de kop te tikken en je goed voor te bereiden voor alle yogasessies dit jaar!

Sportbeha Nike
© Nike

SHOP HIER

3. Damestanktop

Deze Nike Dri-FIT damestanktop, gemaakt uit duurzame materialen, raden wij absoluut aan om boven jouw sportbeha te dragen. Voor € 20,97 is hij van jou. Dit witte stuk met het zwarte Nike-logo kan je echt met alle andere items combineren. Dankzij deze top kan je goed transpireren, ben je gedurende de hele sessie flexibel en kan je vlot bewegen. De lichte stof is gemaakt van 75% gerecycleerd polyester. Achteraan zijn er twee linten. Een derde lint in opvallende stof met het Nike-logo erop zorgt voor een uniek ontwerp.

Damestanktop Nike
© Nike

SHOP HIER

Je was allicht al fan van Nike, maar we zijn ervan overtuigd dat je na dit artikel nog meer overtuigd zal zijn. Kwalitatieve stoffen, klassieke eenvoud, gebruiksgemak en betaalbare prijzen: allemaal redenen om voor een yogaoutfit bij Nike te gaan.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post