5 paar sneakers om te dragen in 2024!

Gepubliceerd op 16 januari 2024 door ELLE Partner
5 paar sneakers om te dragen in 2024! © Shutterstock

2024 is al even bezig en je hebt jouw chique eindejaarsoutfit waarschijnlijk alweer opgeborgen. Tijd om de comfortabele outfits weer boven te halen. Wie comfortabel zegt, zegt uiteraard ook sneakers. Wat is er heerlijker dan een paar sneakers aan je voeten om de dag comfy én stijlvol de dag door te komen? Ontdek snel deze 5 prachtexemplaren.

Converse Baskets - Chuck Taylor All Star Tiny Tattoos Hi W - Noir, €48, Sarenza

Wanneer je deze sneaker nu koopt, bespaar je bijna 32 euro (!). Deze sneakers van Converse zijn verkrijgbaar in één kleur: zwart met witte veters en het Converse-logo, de typische baskets dus. De schoen is langs de zijkant afgewerkt met coole gouden elementen (sterretjes, hartjes en xoxo). Ze vallen bijna niet op, maar geven je schoen wel dat tikkeltje extra.

Converse Baskets - Chuck Taylor All Star Tiny Tattoos Hi W - Noir
© Sarenza

SHOP HIER

Vans Baskets - Old Skool W - Vert, €54, Sarenza

Met deze sneakers ga je helemaal terug naar vroeger! Wie kent deze bekende Vans niet nu niet? Het leuke is dat ze in 19 verschillende kleuren bestaan, er zal dus zeker een exemplaar bij zitten dat jou bevalt. Met een van deze items voeg je kleur toe aan je kleerkast! Ze geven een nineties-look aan je outfit. Het zijn sportschoenen die je op elke gelegenheid kan dragen. Of je nu gaat voor een sneaker in één kleur of in meerdere kleuren, je sneakers van Vans Old Skool zullen je nooit teleurstellen. Een toffe schoen voor het hele gezin.

Vans Baskets - Old Skool W - Vert
© Sarenza

SHOP HIER

Skechers Baskets - TRES-AIR UNO - STREET FL-AIR - Noir, €59,90, Sarenza

Ook al ben je al helemaal in de wolken dankzij de sneakers hierboven, we hebben toch nog deze zalige baskets in de aanbieding. Ze vallen absoluut binnen de categorie “modieus de dag door”. Je koopt ze nu in het zwart-wit of het groen-wit. Je krijgt dankzij deze schoenen ook uitzonderlijke demping en ondersteuning door de iconische comforttechnologie, Skechers Air-Cooled Memory Foam. Benieuwd? Test het zeker zelf eens. En niet vergeten: je bespaart momenteel maar liefst 40 euro. Ken jij een betere aankoop om het jaar goed in te zetten? Wij in elk geval niet.

Skechers Baskets - TRES-AIR UNO - STREET FL-AIR - Noir
© Sarenza

SHOP HIER

Semerdjian Baskets - GOIA - Blanc, €79,50, Sarenza

Van cool naar nog cooler: de opvallende glitterschoen van GOIA. Deze schoenen geven jouw dagelijkse outfit niet alleen meer cachet, maar ze behoren ook tot jouw partyoutfit van 2024! Op élk feestje zal je opvallen en de show stelen. Koop deze sneakers in 3 verschillende kleuren: wit, goud en tijgerprint.

Semerdjian Baskets - GOIA - Blanc
© Sarenza

SHOP HIER

New Balance Baskets - CT302 - Blanc, €78, Sarenza

Eindigen doen we met een basicvariant. De trend van de lichte pastelkleuren van 2023 wordt ook in het nieuwe jaar verdergezet. Deze sneakers hebben een hoge zool, komen tot net onder de enkels en zitten ongelooflijk comfortabel. Je kan kiezen uit 8 verschillende kleuren. Zo’n schoen draag je op een effen of afgerafelde jeansbroek met een kleurrijke trui boven.

Je hebt het sowieso al in de gaten: een sneaker is tijdloos en geeft je outfit ook een opvallende afwerking. Als je nog op zoek bent naar een paar sneakers om naar het werk te gaan, het weekend mee door te brengen of op reis mee te gaan, dan zijn we ervan overtuigd dat je met dit lijstje al een goed eind op weg bent.

New Balance Baskets - CT302 - Blanc
© Sarenza

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post