Zet het jaar goed in met solden bij Nike

Geüpdatet op 15 januari 2024 door ELLE Partner
Zet het jaar goed in met solden bij Nike © Shutterstock

Bij Nike zijn de solden vroeg begonnen. Breid jouw kleerkast aan het begin van dit jaar al stevig uit met onderstaande must-haves.

Air Jordan 1 Elevate High damesschoen, €79,97, Nike

Van 30% gaan we naar … 50% korting! Deze coole damesschoenen van Nike zullen jou laten stralen. Deze verhoogde schoenen met hoge kraag zijn prachtig afgewerkt en gemaakt uit leer. De Air cushioning zorgt voor veel comfort.

Air Jordan 1 Elevate High damesschoen
© Nike

SHOP HIER

Nike Gamma Force damesschoen, €64,97, Nike

Een damesschoen die beschikbaar is in verschillende kleuren. Deze is klassiek wit met oranje en rode toetsen. Dit model vindt zijn roots in de basketbalcultuur. Een schoen die je alle dagen kan dragen.

Nike Gamma Force damesschoen
© Nike

SHOP HIER

Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 damesschoen, €84,97, Nike

Deze Air Jordan  is anders dan anders. Waarom? De lay-out van deze schoen werd naar een hoger niveau getild. De materialen, vormen én visuele elementen samen zorgen voor een unieke stijl. Hij is gemaakt uit ultra-hoogwaardig materiaal. Een droom van een schoen voor elke vrouw.

Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 damesschoen
© Nike

SHOP HIER

Nike Sportswear Club Fleece hoodie, €42,47, Nike

Wie Nike zegt, denkt niet alleen aan heerlijke sneakers en broeken, maar uiteraard ook aan onvergetelijke sweaters. Met 34% korting koop je nu deze onmisbare hoodie van Nike Sportswear Club. De hoodie is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Nike Sportswear Club Fleece hoodie
© Nike

SHOP HIER

Nike Sportswear Club Fleece halfhoge joggingbroek voor dames, €35,97, Nike

Een joggingbroek van Nike komt altijd van pas. Gewoon om thuis te zijn, om een dagje weg te gaan met vrienden en familie of om thuis te werken. Daarom stellen we je dit eenvoudige basismodel voor. De broek is van het merk Club Fleece van Nike. Het staat bekend om zijn comfort en duurzaamheid voor iedereen. Met deze broek kom je niet alleen comfortabel de dag door, maar heb je het ook nog eens heerlijk warm.

Nike Sportswear Club Fleece halfhoge joggingbroek voor dames
© Nike

SHOP HIER

Nike Dunk Low Twist damesschoen, €90,97, Nike

Afsluiten doen we met een ander type sneaker. Deze sneaker heeft een leuke vintage vibe en kan zoals de bovenstaande items tijdens alle gelegenheden worden gedragen. Hij past bovendien bij vele outfits. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, niet alleen in het zwart maar ook nog in geel, beige en muntgroen.

Nike Dunk Low Twist damesschoen
© Nike

SHOP HIER

We weten dat we het je niet gemakkelijk gemaakt hebben, maar Nike is gewoon goed! Door de huidige kortingen op tal van spullen, raden we je zeker aan om als de bliksem jouw favoriet eruit te halen en naar jouw winkelmandje te verplaatsen.

SALES

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post