Solden en winterse maanden bij La Redoute: must-have sets om heerlijk te cocoonen

Gepubliceerd op 11 januari 2024 door ELLE Partner
Solden en winterse maanden bij La Redoute: must-have sets om heerlijk te cocoonen © La Redoute

Koning winter is in ons land! In een mum van tijd is het heel erg koud geworden. Allicht werd jij ook opgeschrikt door de vrieskou. Opeens moesten we onze warme jassen, handschoenen en mutsen uit de kast halen. Je gaat niet alleen goed uitgerust en warm aangekleed de deur uit, ook binnen moet je je extra inspannen om het warm te krijgen.

Daar weet La Redoute wel raad mee! Er zijn momenteel aantrekkelijke kortingen op heel wat producten die jou helpen om deze koude wintermaanden door te komen. Het zijn absolute must-haves om heerlijk met jouw gezin thuis te cocoonen. Echt thuiskomen dus.

La Redoute Intérieurs Dekbedovertrek in gewassen katoen, Kalis, €17,49, La Redoute

Wauw, hier ga jij echt gelukkig van worden. Een zalig warm dekbedovertrek met maar liefst 50% korting. Het overtrek is te koop in een coole luipaardprint met rode tinten, om het letterlijk en figuurlijk warm van te krijgen dus! Dit dekbed is bovendien verkrijgbaar in verschillende maten, zowel voor grote als kleine bedden is dit item ideaal. Het is gemaakt uit 100% katoen en voelt dus heel aangenaam aan. De rechte onderzijde kan je gemakkelijk sluiten met knopen.

La Redoute Intérieurs Dekbedovertrek in gewassen katoen, Kalis
© La Redoute

SHOP HIER

La Redoute Intérieurs Dekbedovertrek in perkalkatoen, Tilda, €22,49, La Redoute

Dit dekbedovertrek heeft een totaal andere stijl. Eentje waarvan je het niet alleen heel warm krijgt, maar waar je ook nog eens mee tot rust komt. Het heeft een motief met vele witte bloemen op een groenachtige achtergrond. Het lijkt alsof je neerploft in een heerlijk bloemenveld. Het dekbed is verder afgewerkt met een contrasterend biesje. De abstracte print is geïnspireerd op de frisheid van de natuur. Het ontwerp is bovendien exclusief. Het perkalkatoen geeft een licht gevoel. De stof wordt na elke wasbeurt zachter. Wat wil een mens nog meer?

La Redoute Intérieurs Dekbedovertrek in perkalkatoen, Tilda
© La Redoute

SHOP HIER

La Redoute Intérieurs Dekbedovertrek in katoen, Cotama, €29,99, La Redoute

Je zal direct verliefd worden op dit gezellige dekbedovertrek! Het perfecte item om in te slapen én in te cocoonen. Wedden dat je verleid wordt om dit dekbedovertrek tijdelijk naar jouw zetel te verplaatsen? Het heeft de kleur ecru en een getuft geometrisch patroon in reliëf in zachte, herfstachtige kleuren. Opnieuw 100% katoen, een aangename stof dus. Soepelheid en zachtheid verzekerd. Dit dekbedovertrek kan je bovendien gemakkelijk aanbrengen, dus ideaal voor jong en oud. Tot slot kan je dit overtrek met gemak op 40° wassen in plaats van op 60°. Zo draag je ook nog eens je steentje bij aan het milieu.

La Redoute Intérieurs Dekbedovertrek in katoen, Cotama
© La Redoute

SHOP HIER

Linnengoed tot -50%!

Je zag het al, bovenstaande items kan je nu scoren met 50% korting. Maar er is meer! Je kan nu ook heel wat ander linnengoed aankopen aan de helft van de prijs. Hierboven hebben we het bedlinnen in de kijker geplaatst, maar bij La Redoute is er nu ook hoge korting op badlinnen, gordijnen, vitrages, jaloezieën en deco-textiel. Ik zie het je al denken: deze koudere wintermaanden zijn voor jou het ideale excuus om je warm en mooi uit te rusten. Je wil het immers niet alleen warm hebben, het oog wil ook wat, toch?

SOLDEN LA REDOUTE

Het zou ons te ver leiden om hier alle producten van La Redoute op te sommen, maar één ding is duidelijk: dankzij La Redoute maak je het warm en gezellig, de hele winter lang. Ontdek het snel zelf op hun website.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post