Sterproduct op TikTok

Gepubliceerd op 10 januari 2024 door ELLE Partner
Sterproduct op TikTok © Shutterstock

De producten van Erborian zijn niet weg te slaan van TikTok! Wil je ze graag ook uitproberen maar ben je overweldigd door het grote gamma? Dan geven wij jou hieronder meer informatie over hun beste producten.

Erborian staat voor Koreaanse huidverzorging met oosterse kruiden, en is de ultieme therapie voor jouw kostbare huid. De producten zijn multifunctioneel, want ze staan in voor de verzorging van je huid en de make-up. Het merk streeft perfectie na als het aankomt op textuur, glow en kleur.

Stralend de dag door

Deze Erborian CC Crème Met Centella Asiatica Lichte Kleur 45 ml perfectioneert je huid meteen. Uitdrogingsrimpels worden ongedaan gemaakt. De crème is beschikbaar voor lichte huidtinten. Koop hem nu met 21% korting bij Medi-Market.

SHOP HIER

Elke vrouw heeft wel een gezichtsmasker in haar badkamerkastje liggen. Maar heb je al gehoord van dit BB shot masker? Twee vliegen in één klap: basishuidverzorging en onberispelijke make-up. Dit masker geeft je een stralend babyhuideffect. Het maakt de huid eerst zacht en vermindert daarna de onvolmaaktheden dankzij de Erborian BB crème.

SHOP HIER

Het leuke aan Erborian is dat ze ook werken met vernieuwende geuren en ingrediënten. Zo bestaat er het Erborian Red Pepper Paste Mask 60 ml dat een extract van vruchtenmoes bevat. Rode peper is het ongekende Koreaanse superingrediënt dat bekend staat om zijn uitzonderlijke energetiserende kracht. Dit masker verbetert onmiddellijk de uitstraling van je huid. Je huid ziet er gladder en egaler uit en straalt weer.

SHOP HIER

Doeltreffend schoonheidsslaapje

Haal nog meer uit jouw (schoonheids)slaap(je) met deze Erboria Skin Therapy Nachtolie Multi-Perfectionerend 30 ml. Dankzij dit wondermiddel wordt jouw huid steviger en gladder. Gebruik de olie en je zal na de eerste nacht onmiddellijk resultaat zien. De olie combineer 17 plantenextracten en hydrateert jouw huid optimaal.

SHOP HIER

Ook met dit Erborian Sleeping BB Mask 50 ml maak je je huid soepeler en voller. Tekenen van vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon, en dat al na één nacht.

SHOP HIER

Zowel overdag als ’s nachts zorg je er met deze producten voor dat je huid zal stralen als nooit tevoren! Combineer deze producten nu volop en geniet bovendien van aantrekkelijke kortingen.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post