Raw denim wordt de hipste trend van het jaar

Gepubliceerd op 5 januari 2024 door ELLE Partner
Raw denim wordt de hipste trend van het jaar © Mango

De jeansbroek is de laatste jaren aan een opmars bezig. Ze zijn absoluut niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Er is een grote kans dat jij een (of meerdere) exampla(a)r(en) in jouw kleerkast hebt hangen. En terecht! In 2023 waren vooral jeansbroeken met een split en mom jeans in de mode. Dit jaar zijn het vooral de denim leggings, hoge tailles en jeansbroeken in verschillende (pastel)kleren die het zullen overnemen. De vorige jaren was ook de jeans met print nog helemaal in, maar in 2024 draait het allemaal om effen jeansbroeken, met hier en daar een ombré-effect.

Het geweldige aan jeans is dat je echt op alle gelegenheden eentje kan dragen! Zowel met als zonder chique hakken of sneakers creëer je een gepaste look. Voor ieders budget is er bovendien wel een exemplaar te vinden. 

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de beste denimbroeken van het moment.

HUGO BOSS Marlene high waist wide fit jeans met gemêleerd motief , €109, de Bijenkorf

Dit exemplaar van HUGO BOSS heeft de kleur indigo en zal jou als gegoten zitten. Deze hippe jeans heeft wijde pijpen en veel stretch. Hij heeft een hoge taille. 

HUGO BOSS Marlene high waist wide fit jeans met gemêleerd motief
© De BIjenkorf

SHOP HIER

Levi’s Ribcage high waist straight leg cropped jeans in lyocellblend, €90,96, de Bijenkorf

Met deze jeans van Levi’s draag je niet alleen de laatste mode, je bent ook nog eens duurzaam bezig! Een echte win-win. Deze broek heeft een minder hoge taille en driekwartpijpen. Met dit stuk raw denim kom jij vrolijk en jeugdig aan op elk evenement.

Levi's Ribcage high waist straight leg cropped jeans in lyocellblend
© De BIjenkorf

SHOP HIER

Wrangler Wijde jeans met hoge taille, €67,95, La Redoute

Deze veelzijdige jeans is een must-have voor in jouw kleerkast. Je draagt hem op alle gelegenheden. Er zijn bovendien exemplaren beschikbaar in maar liefst 5 kleuren.

Wrangler Wijde jeans met hoge taille
© La Redoute

SHOP HIER

Levi’s Jeans 720 High Rise Super Skinny, €71,50, La Redoute

De legging is dé trend van 2024. Dit exemplaar van Levi’s dat jouw rondingen mooi laat uitkomen, kan je in 10 verschillende kleuren kopen.

Levi’s Jeans 720 High Rise Super Skinny
© La Redoute

SHOP HIER

Culottes van denim met hoge taille, €39,99, Mango

Deze jeans heeft een mooie ombré vibe en is beschikbaar in 4 kleuren. Je kan dit stuk in de winter dragen met een contrasterende wollen trui bijvoorbeeld. De 2 grote zakken aan de voorkant geven de broek een stoere look.

Culottes van denim met hoge taille
© Mango

SHOP HIER

Flare jeans, €29,99, Mango

Voor een uiterst goede prijs-kwaliteitverhouding ben je met deze jeans aan het juiste adres. De broek heeft een hoge taille en ook meerdere zakken. Draag bovendien je steentje bij aan een duurzamere wereld via de aankoop van deze broek. Jij hebt er een leuk item bij en je ondersteunt onze investering in de missie van Better Cotton. Op die manier produceren we kledij met minder water en minder chemicaliën. 

Flare jeans
© Mango

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post