Natuursteen: de trend van 2024

Gepubliceerd op 4 januari 2024 door ELLE Partner
Natuursteen: de trend van 2024 © La Redoute

2023 is achter de rug, alle kerst- en eindejaarsfeesten liggen net achter ons. De cadeaus zijn uitgedeeld, het eten werd met smaak verorberd en je bent ondertussen klaar voor het nieuwe jaar. En dat nieuwe jaar brengt ons weer veel nieuwe trends! Een van die trends is meubels uit natuursteen. Wil je jouw huis in het nieuwe jaar een upgrade geven en ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan kan deze trend je al een heel eind op weg helpen. Wij belichten voor jou de meest unieke natuurstenen meubels bij La Redoute. 

Onze selectie

Schaal op voet in kalksteen, Anapo, €79, La Redoute

Deze heldere schaal zal onmiddellijk licht en positiviteit in jouw huiskamer brengen. Ronde vormen, lichte kleuren, zachte welvingen, natuursteen … allemaal eigen aan dé interieurstijl voor het nieuwe jaar. Binnen de 2 tot 4 dagen heb je deze prachtige schaal al in huis.

Schaal op voet in kalksteen, Anapo
© La Redoute

SHOP HIER

Theelichthouder in albast, Albasti, €229, La Redoute

Een perfecte aanvulling bij de bovenstaande schaal is deze theelichthouder. Met dezelfde kleurtinten en soberheid schep je een aardse, rustige sfeer in huis. Door het kaarslicht wordt de houder nog mooier onder de aandacht gebracht.

Theelichthouder in albast, Albasti
© La Redoute

SHOP HIER

Beeldje in roze marmer, Kiran, €119, La Redoute

Droomde je al langer van een nieuwe inrichting van jouw woonkamer, maar wachtte je op het juiste moment (en de beste deals)? Dan is het nu jouw moment. Bij La Redoute kan je dit mooie beeldje in roze marmer kopen. Het heeft de vorm van een hoofd en een gezicht, maar niet helemaal. Het past perfect in jouw artistieke huiskamer.

Beeldje in roze marmer, Kiran
© La Redoute

SHOP HIER

Marmeren kubusvormige salontafel, Alcana, €1329, La Redoute

Wie woonkamer zegt, zegt ook salontafel. Heel belangrijk om jouw woonkamer een mooie invulling te geven, zaken in op te bergen en gasten goed mee te ontvangen. Dit item is allesbehalve klassiek. Het heeft de vorm van een lange, rechthoekige balk en een marmeren uitstraling.

Marmeren kubusvormige salontafel, Alcana
© La Redoute

SHOP HIER

Salontafel travertijn, Guimel, €1349, La Redoute

Een totaal andere stijl van salontafel heb je met dit stuk van Guimel. Profiteer nu van deze deal, want dit product koop je nu voor slechts €1079,20 vanaf 2 artikelen naar keuze met de code op de webpagina van het product. De salontafel is laag en heeft 3 massieve poten. Als je het ons vraagt, waan je je met deze salontafel onmiddellijk terug in de tijd van The Flintstones.

Salontafel travertijn, Guimel
© La Redoute

SHOP HIER

Buigzame tafellamp, Gino, €159, La Redoute

Niet alleen je woonkamer, maar ook je bureau (of die van je kinderen) kan een upgrade gebruiken. Een buigzame lamp komt daarbij altijd van pas. Ze is gemaakt uit grijs marmer en heeft een neutrale, kleine lampkop. Uniek en functioneel dus.

Buigzame tafellamp, Gino
© La Redoute

SHOP HIER

Nachttafel in marmer, Talbingo, €379, La Redoute

Deze trend met natuurstenen meubels mag bovendien niet ontbreken in jouw slaapkamer. We stellen je graag dit nachttafeltje in marmer van Talbingo voor. Het heeft veel weg van een minikacheltje. De bovenkant bestaat uit marmer, met daaronder zwarte poten en een kleine opbergruimte die wordt geopend met een leuk deurtje. 

Nachttafel in marmer, Talbingo
© La Redoute

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post