5 glitterlooks voor oudejaarsavond

Gepubliceerd op 28 december 2023 door ELLE Partner
5 glitterlooks voor oudejaarsavond © Shutterstock

Wij kijken net zo hard uit naar oudejaarsavond als jij! Wij hebben onze outfit al, jij ook? Oei, je twijfelt nog. Misschien kunnen deze stuks jou overtuigen?

Bij Mango zit je goed voor betaalbare en zalige jurken. Mango staat er al jaren om bekend stijlvolle, tijdloze en kwalitatieve kleren te verkopen voor vrouwen. Niet alleen vind je er kleding, maar ook accessoires. Er is gratis verzending vanaf €30 én je kan tot 30 dagen na aankoop retourneren.

Strapless paillettenjurk, €55,99, Mango

Deze jurk sluit zich rond jouw decolleté en laat jouw schouders stralen. De jurk is zilverkleurig en schittert letterlijk. Hij valt tot onder de knieën. Achteraan heeft de jurk een lange spleet waardoor je je er vlot in kan bewegen. Ideaal dus voor jouw oudejaarsavondparty! Er is een onzichtbare ritssluiting aan de achterkant. Koop de jurk in de winkel of laat hem gratis naar de winkel verzenden.

Strapless paillettenjurk, €55,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

Pailletten jurk met ruches, €39,99, Mango

En het kan nog stralender! Met deze paillettenjurk van Mango steel jij sowieso de show van oud naar nieuw. De jurk is beschikbaar in 3 maten. In vergelijking met de vorige jurk is deze korter en komt ze tot boven de knieën. Het is dus mogelijk om er nog een panty met een ludieke print onder te dragen. De jurk heeft geen ritssluiting en de stof is lichtjes samengetrokken ter hoogte van de ribben en de buik.

Pailletten jurk met ruches, €39,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

Asymmetrische paillettentop, €39,99, Mango

Wil je weten naar welk stuk onze voorkeur uitgaat? Dan hoef je niet langer te zoeken. Dit  steekt er met kop en schouders bovenuit. Dit item kan je kopen in het zwart en goud. De zwarte top kan je combineren met de bijhorende glitterbroek of met een lichte broek, of omgekeerd natuurlijk. Feestelijk, comfortabel en betaalbaar: waar wacht je nog op?

Asymmetrische paillettentop, €39,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

Asymmetrische jurk met pailletten, €45,99, Mango

Deze jurk is groen en heeft glittertjes. Ze is deels open aan de linkerschouder en sluit af aan je rechterschouder met twee dunne bandjes. Een jurkje dat gedragen kan worden tijdens oudejaarsavond, maar ook daarna op jouw verjaardagsfeestje of tijdens een random party.

Asymmetrische jurk met pailletten, €45,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

Korte jurk met lovertjes, €49,99, Mango

Afsluiten doen we met deze jurk met lovertjes van Mango. Spoiler: jouw maat kan wel eens snel uitverkocht zijn, bestel de jurk daarom nu! Hij is kort en toont achteraan een diepe, blote rug. In tegenstelling tot het vorige model, zijn de bandjes achteraan iets klassieker. De lilakleur zorgt voor een frisse, jeugdige look. Indien je het gemist mocht hebben: deze kleur is momenteel een echte trend. Experimenteer erop los en ga deze oudejaarsavond aan de slag met bijpassende lila oogschaduw en lila hakken.

Korte jurk met lovertjes, €49,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

2024: here we come!

We zijn er zeker van dat jij met een van deze items zal stralen op oudejaarsavond en je samen met geliefden en familie het nieuwe jaar in stijl zal kunnen inzetten. Weet je dat jouw zus, mama of schoonmama ook nog sukkelt met haar outfit? Verwijs haar dan zeker door naar Mango voor last minute stuks tegen spotprijzen.

Vergeet ook niet dat je bij Mango andere leuke accessoires kan kopen zoals tassen, sieraden, ceinturen en hoeden.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post