10 last minute modecadeau-ideeën

Gepubliceerd op 22 december 2023 door ELLE Partner
10 last minute modecadeau-ideeën © Shutterstock

Het is bijna zover (maar nog niet te laat)! Koop nu nog gauw een kerstcadeautje voor jouw mama of zus. Deze items zullen al jouw familieleden die graag met mode bezig zijn absoluut bekoren.

Modeparels bij Sarenza

  • Jonak Bottines - BOSSA - Marron, €214,99, Sarenza. Deze prachtige, hoge laarzen zijn het ideale cadeau voor jouw mama! Ze zijn beschikbaar in het zwart en bruin. De levering is gratis en je hebt bovendien 45 dagen bedenktijd tijdens de feestdagen.
Jonak Bottines - BOSSA - Marron, €214,99, Sarenza
© Sarenza

SHOP HIER

  • FRNCH Combinaison - Nella - Bleu, €164,99, Sarenza. Deze artistieke salopette is een mooi kledingstuk om het nieuwe jaar mee in te zetten. Dit item kan worden gedragen in de herfst of de winter. De kraag en zakken op de borst zijn gestreept.
FRNCH Combinaison - Nella - Bleu, €164,99, Sarenza
© Sarenza

SHOP HIER

  • Pieces Sweatshirt - PCLIVA LS PRINT SWEAT KAC FC - Blanc, €44,99, Sarenza. Heb je een jongere zus die helemaal in een hipsterbui is? Dan zal je haar sowieso een plezier doen met deze trui van Pieces. Er zijn twee varianten: eentje met een hartje en met een sterretje.
Pieces Sweatshirt - PCLIVA LS PRINT SWEAT KAC FC - Blanc, €44,99, Sarenza
© Sarenza

SHOP HIER

  • FRNCH Echarpe - Winnie 2 - Violet, €39, Sarenza. Geef toe, wie houdt er nu niet van een kleurrijke, warme sjaal in de winter? Zelfs tijdens deze relatief zachte winter is deze sjaal een prachtig stuk om te dragen.
FRNCH Echarpe - Winnie 2 - Violet, €39, Sarenza
© Sarenza

SHOP HIER

La Redoute: unieke kerstcadeaus

  • Riem in tweekleurig leer, €44,99, La Redoute. Deze riem heeft roze en rode tinten. Hij zorgt voor veel kleur in jouw outfits. De riem kan worden gedragen op een donkere broek of rond de taille op een jurk.
Riem in tweekleurig leer, €44,99, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

  • Sjaal, zuivere zijde, bedrukte Momunents parisiens, €29,99, La Redoute. Een leuk cadeau-idee voor je oma of mama is dan weer deze zijden sjaal van La Redoute. De print bestaat uit blauwe randen met motieven van Parijse monumenten. Een item dat je look zal afmaken.
Sjaal, zuivere zijde, bedrukte Momunents parisiens, €29,99, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

  • Heuptasje met ritssluiting Custine - The Waist Bag, €60, La Redoute. Dit heuptasje is verkrijgbaar in het roze en werd gemaakt uit stevig katoen. Het kan om het middel of rond de nek gedragen worden. Je kan je er je gsm, sleutels of zakdoekjes in kwijt. Ideaal om overal mee naartoe te nemen en iets kleins op zak te hebben.
Heuptasje met ritssluiting Custine - The Waist Bag, €60, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Mode om ‘u’ tegen te zeggen bij Mango

  • Jurk met satijnen ceintuur, €59,99, Mango. Deze satijnen, kakikleurige jurk met ceintuur is een leuk kerstcadeau voor modeliefhebbers. De riem sluit aan op heuphoogte. Stijltip: hoge, zwart laarzen en gestijld haar. Misschien kan je bij de jurk ook nog mooie laarzen van Mango geven? Succes gegarandeerd!
Jurk met satijnen ceintuur, €59,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

  • Geplooide minirok van imitatieleer, €35,99, Mango. Deze minirok uit kunstleer heeft een lakeffect en is beschikbaar in een rodewijnachtige kleur. Er is een onzichtbare ritssluiting aan de zijkant. De plooien in de rok maken de look onvergetelijk.
Geplooide minirok van imitatieleer, €35,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

  • Metallic broek met wijde pijpen, €49,99, Mango. Tot slot is deze metallic broek ook een perfect cadeau-idee! De broek is gemaakt uit katoen en kunstleer. Hij valt wijdt en sluit normaal aan rond de taille. Er zijn 5 zakken en een ritssluiting met knoop.
Metallic broek met wijde pijpen, €49,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

Waarom zou je een modecadeau geven voor kerst?

Als je iemand zijn stijl goed kent, is dit een origineel cadeau. Je zal er de persoon in kwestie zeker mee weten te verrassen. Verder kan je zo een trendsetter zijn voor diegene die het cadeau krijgt en voor de andere gasten! Misschien krijgen ze door jou ideeën en geven ze (jou of) familieleden volgend jaar ook die mooie designerjurk cadeau? Tot slot zijn dit perfecte last minute cadeaus want binnen enkele dagen liggen ze in jouw postbus en kan je ze inpakken om aan jouw dierbaren te geven.

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post