4 cadeau-ideeën voor sportievelingen

Gepubliceerd op 22 december 2023 door ELLE Partner
4 cadeau-ideeën voor sportievelingen © Shutterstock

Iedereen heeft wel een sportfanaat in de familie die 3 keer per week gaat lopen of die traint voor een marathon. Misschien ben of ken je zelf iemand die elke week naar de yoga gaat of die thuis graag zijn energie kwijt kan met een lesje pilates.

Is het geen leuk idee om dan een sportief cadeau te geven waar ze uren plezier aan zullen beleven? Ontdek samen met ons de allerbeste cadeau-ideeën voor jouw sportieve broer, nicht of mama.

Sportsets

Jouw sportief familielid zal allicht al enkele sportsets in huis hebben. Verras hem of haar nu met een sportset die lekker zit en die je er ook nog eens mooi laat uitzien! Deze Nike Pro dames legging 7/8 halfhoogslank voor €54,99 koop je in het blauw, groen of zwart. Met deze duurzame sportbroek van Nike kies je volop voor klassiek comfort. Elke soort laat je ‘stralen’ door het glittereffect in de stof. De broek is gemaakt uit anti-transparante stretchstof, waardoor hij ideaal is om te gaan lopen of om thuis oefeningen te doen op de mat.

Sportsets
© Nike

SHOP HIER

Het bijpassende topje is deze Nike Pro Dri-FIT korte damestanktop (€39,99). Ook dit stuk is beschikbaar in glittergroen, -blauw of -zwart. Dit product is gemaakt met minstens 50% gerecycleerde polyestervezel. 

Sportsets
© Nike

SHOP HIER

Fleece sweaters

Jouw sportieve zus zal nu ook graag buiten lopen. Maak haar daarom blij met een extra warme fleece sweater voor tijdens haar loopjes. Een aan te bevelen exemplaar is deze Converse Sweater Polar Fleece Pop-over 1/2 rits voor €85 bij La Redoute. De sweater heeft een opstaande kraag, lange mouwen en een uitbundig, kleurrijk motief.

Fleece sweaters
© La Redoute

SHOP HIER

Sporttassen

Deze adidas Performance rugzak 4Athlts geef je aan iemand die graag naar de fitness of sportschool gaat (€45, La Redoute). Hij is beschikbaar in het roze. De rugzak is geïnspireerd op outdoorkleding en geeft je de mogelijkheid om je spullen handig en praktisch op te bergen. Hij is gemaakt uit gerecycleerd materiaal. 

Sporttassen
© La Redoute

Waterflessen 

Via de Bijenkorf koop je deze Ted Baker Jazzii waterfles 400 ml nu voor slechts €49. Dit is niet zomaar een waterfles! Het is er een in een zilveren kleur met kleine pareltjes erop. Hij wordt geleverd met een band erbij zodat je hem ook op je lichaam kan dragen. Want welke sportieveling wil er nu geen prachtige drinkfles?

Waterflessen
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post