5 voordelige sieraden voor de feestdagen

Gepubliceerd op 19 december 2023 door ELLE Partner
5 voordelige sieraden voor de feestdagen © Mango

Maak jouw kerstoutfit af met een mooi sieraad. Wellicht was het nog niet bij je opgekomen, maar naast een outfit is een sieraad zoals een oorring, ring of ketting even belangrijk om feestelijk op al jouw kerstfeesten te verschijnen.

We kozen voor jou deze exemplaren uit:

De minimalistische, onopvallende stijl

Deze set van 4 parel lariat kettingen (€12,99) van Stradivarius bestaat uit meerdere kettingen rond de hals met een verticale uitloop naar beneden. De kettingen zijn gemaakt van kleine, mooi afgewerkte elementen. Ze bestaan voor 95% uit messing en de rest is metaal. Om de ketting tot zijn recht te laten komen, draag je hem boven een top of kleedje zonder bandjes en met open schouders.

De minimalistische, onopvallende stijl
© Stradivarius

SHOP HIER

Deze bengelende kristallen oorbellen (€15,99) van Mango zijn ook eerder minimalistisch. Je vindt ze in het pastelroze of in het zilver. Het zijn lange, elegante oorbellen die toch niet sterk opvallen dankzij het verfijnde ontwerp. Vergeet jouw oude, lange en zware oorbellen en ga nu voor dit verfijnde model. Ze bestaan voor de helft uit glas en voor de helft uit messing en roestvrij staal. Ze gaan dus heel lang mee.

De minimalistische, onopvallende stijl
© Mango

SHOP HIER

De vrouwelijke stijl

Zoek je een sieraad dat vrouwelijk oogt en bij jouw jurk past? Ga dan voor deze gefacetteerde kristallen oorbellen van Mango voor €19,99. Ze zijn beschikbaar in het zilver, hebben de vorm van een halve bol en trekken daarom onmiddellijk de aandacht. Tal van kristallen zorgen voor een voortdurende schittering. De oorringen bestaan uit zink, glas en roestvrij staal en je kan ze dus vele malen dragen.

De vrouwelijke stijl
© Mango

SHOP HIER

De opvallende, bombastische stijl

Je bent misschien eerder op zoek naar een opvallender en uitzonderlijk sieraad? Dan kunnen we je er alvast twee absoluut aanraden.

Bij Stradivarius koop je deze geometrische sieraden oorbellen voor €9,99 (!). De oorringen bestaan uit vier glazen, rechthoekige delen en fleuren je outfit onmiddellijk op. Je combineert ze met los of opgestoken haar. Ze zullen altijd in het oog springen, want ze zijn bombastischer dan de vorige voorgestelde sieraden. 

De opvallende, bombastische stijl
© Stradivarius

SHOP HIER

Even opvallend en chique is deze kristallen choker met maxibloem voor €22,99 bij Mango. De choker bestaat uit een grote, zwarte bloem met allemaal kleine, witte pareltjes erop die je ofwel in het midden van je hals of langs de linker- of rechterkant kan dragen. De choker bestaat verder uit een zwarte band. Hij maakt deel uit van een exclusieve collectie die sensualiteit hoog in het vaandel draagt. De sluitingsband rond je hals bestaat uit polyester en is dus aangenaam om te dragen. Je kan de ketting dragen met een aansluitende trui of een diepere decolleté. 

De opvallende, bombastische stijl
© Mango

SHOP HIER

Win-win

Kiezen is verliezen, zeggen ze wel eens. Kies daarom niet en ga voor een mooie ketting én bijpassende oorbellen. De eenvoudige set van 4 parel lariat kettingen van Stradivarius kan je bijvoorbeeld perfect combineren met de gefacetteerde kristallen oorbellen van Mango als je houdt van een uitbundige stijl. Je kan ook nu alle stuks waar je van houdt kopen en afwisselen voor al jouw kerst- en eindejaarsfeesten. 

Het beste van alles is bovendien dat je deze prachtige exemplaren voor een spotprijsje op de kop kan tikken. Waar wacht je nog op?

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post