5 cadeau-ideeën onder de €30 voor je secret santa

Gepubliceerd op 21 december 2023 door ELLE Partner
5 cadeau-ideeën onder de €30 voor je secret santa © Shutterstock

Wat is secret santa?

Kerst en de feestdagen staan weer voor de deur! Tijd dus voor secret santa. Secret-wat? Voor diegenen die deze leuke manier van cadeaus geven nog niet kennen: het is een traditie waarbij iedereen willekeurig een geschenkje aan iemand anders moet geven. Dat gebeurt door een lootje te trekken. 

Je weet dus op voorhand aan welke persoon je een cadeautje moet geven, en dat zorgt ervoor dat je je heel goed kan voorbereiden.

Het leuke aan secret santa is dat er ongelooflijk veel mogelijkheden zijn qua geschenken! Belangrijk is dat je op voorhand een budget vastlegt. Meestal is dat niet zo hoog, en daarom lijsten we graag voor jou de allerleukste geschenken op onder de €30.

Vind je het een leuk concept, maar ben je toch nog wat inspiratieloos voor jouw secret santa met familie of collega’s dit jaar? 

Lees dan snel verder en ontdek de allerleukste cadeau-ideeën. Snuister zeker zelf nog wat rond op de website van INNO voor andere cadeau-ideëen.

Gone’s Betonnen juwelenhouder x2, CACTUS, €16, INNO

Een absoluut leuk geschenkje dat binnen je budget valt is deze simpele juwelenhouder van INNO. Met dit kleine gadget geef je je zus of vrouwelijke collega een leuk item voor in de badkamer.

De houder heeft de vorm van een cactus en is daarom ook een grappig en ludiek geschenk.

Porte-bijoux Gone's Concrete x2, CACTUS, 16 €, INNO
©INNO

SHOP HIER

TAM CODE Ooring Lio, €15, INNO

Mag het nog wat meer kosten en zoek je een bijhorend klein geschenkje? Geef dan deze mooie oorringen. Ze zijn simpel, elegant en passen bij vele outfits.

Het zijn twee kleine zilveren oorringetjes in een gouden kleur die je aan de bovenkant van je oor draagt. Je kan er twee dragen aan dezelfde kant voor een stoere vibe, of gewoon een aan elke kant. Combineer de oorringen met andere mooie oorringen in je oorlel.

TAM CODE Ooring Lio, 15 €, INNO
©INNO

SHOP HIER

Violet Hamden Essential Bag Crossbodytas Groen VH22046, €20,95, INNO

Dit item moet je nu in huis halen want je krijgt nu ook korting! Het gaat om een groene handtas die een ruime inhoud heeft en gemaakt is van kunstleer. De tas is niet alleen elegant, maar weegt ook niet te veel en is dus gemakkelijk om te dragen. 

De goudkleurige sluiting en gesp rond de riem maken van de tas een leuk geschenkje voor jouw secret santa.

Sac bandoulière Violet Hamden Essential Bag Vert VH22046, 20,95 €, INNO
©INNO

SHOP HIER

Mon Bijou Secret Geurkaar citrus - zilveren armband, €29, INNO

Dit is een geschenkje in een geschenkje: je krijgt een geurkaars en vanbinnen ontdek je ook nog een leuke armband. De kaars is ambachtelijk gemaakt in Zuid-Frankrijk. 

Dit is het ideale cadeau om te geven aan een vrouwelijke collega of zus. Een kaarsje staat mooi op een bureau, salontafel of in de badkamer. 

Bougie parfumée Mon Bijou Secret Agrumes - bracelet argent, 29 €, INNO
©INNO

SHOP HIER

ARI ANWA GUA SHA, ROZENKWARTS ROLLER & ROLL-ON SET - THE GLOW KIT ROSE, €28,69, INNO

Deze geweldige glow kit koop je nu ook met korting! Met deze kit geef je iemand de kans om de wondere wereld van de gezichtsmassage te leren kennen. De kit is gemaakt van rozenkwarts en is ideaal om je huid te verfrissen. Het resultaat is een stralende huid!

De impact is bovendien groot: je krijgt er minder stress van en krijgt er positieve vibes door. Niet alleen leuk als cadeautje voor secret santa, maar ook voor jezelf! En een leuk extraatje: je koopt dit pakket nu voor minder dan €30.

ARI ANWA GUA SHA, ROULEAU DE QUARTZ ROSE & COFFRET ROLL-ON – THE GLOW KIT ROSE, 28,69 €, INNO
©INNO

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post