Top 5 jumpsuits om te kopen voor de feestdagen

Gepubliceerd op 15 december 2023 door ELLE Partner
Top 5 jumpsuits om te kopen voor de feestdagen

Kom stralend en kleurrijk naar alle kerstfeesten dit jaar met deze mooie jumpsuits van Mango!

Ga dit jaar eens voor een jumpsuit!

Het is verleidelijk om elk jaar terug te grijpen naar jouw lievelingskleedje. Waarom zou je echter niet eens voor iets anders gaan? In een jumpsuit hoef je er helemaal niet onverfijnd uit te zien. Het model en de vorm doen immers veel. 

Bij Mango bestaat er een heel assortiment aan pakken, waarvan er zeker eentje op jouw lijf geschreven is. Varieer in kleur, stijl, stof en afwerking. 

Bij sommige jumpsuits heb je zelf niet door dat het een jumpsuit is dankzij de mooie afwerking. 

Hieronder stellen we jou de (volgens ons) top 5 van jumpsuits bij Mango voor! 

Jumpsuit met riem, €59,99, Mango

Jumpsuit met riem, €59,99, Mango
© Mango

Deze jumpsuit is beschikbaar in zwart en paars. Je kan dus kiezen voor de klassieke optie of de kleurrijke eyecatcher. Dit model valt sierlijk en elegant. De jumpsuit heeft een diepe V-hals met mooie plooien. 

De grote riem rond de taille is in dezelfde kleur en heeft een mooie gouden sluiting. De jumpsuit is mouwloos en oogt daarom fris en al wat zomers. 

Vrouwen die van vintage looks houden, zullen deze jumpsuit geweldig vinden.

SHOP HIER

Fluwelen jumpsuit met Amerikaanse armsgaten, €199,99, Mango

Fluwelen jumpsuit met Amerikaanse armsgaten, €199,99, Mango
© Mango

Deze jumpsuit krijgt van ons een dikke 10/10! Hij is gewaagd, vrouwelijk en eens iets totaal anders. Dit stuk is gemaakt uit fluwelen stof en voelt daarom zacht en aangenaam. Hij heeft een heel diep uitgesneden decolleté en wordt afgesloten aan de achterkant van de nek.

Inspiratietips: doe je haar in een strakke knot of lage paardenstart om een net effect te creëren.

Twijfel je nog over welke maat je best zou kiezen? Je vindt op de website van Mango een maattabel terug met meer info zodat je zeker de juiste maat kiest.

SHOP HIER

Fluwelen maxi-fleur jumpsuit, €69,99, Mango

Fluwelen maxi-fleur jumpsuit, €69,99, Mango
© Mango

Dit is een jumpsuit in het paars met een totaal ander model. Hij draait op een elegante manier rond de nek en als kers op de taart is hij mooi afgewerkt met een bloem. De twee koordjes rond de bloem kan je loslaten of rond de nek knopen.

Het is leuk om deze outfit te combineren met witte of zilveren hakken en eventueel je haar op te steken zodat de decoratieve elementen in de jumpsuit goed tot hun recht komen.

Dit is een ideale jumpsuit voor al jouw feestelijke gelegenheden. En trouwens, hoe leuk zou het zijn als je samen met je (schoon)zus in dezelfde mooie jumpsuit kan schitteren?

SHOP HIER

Jumpsuit met riem, €79,99, Mango

Jumpsuit met riem, €79,99, Mango
© Mango

Classy en chic: zo kan je deze jumpsuit het best omschrijven. Hij wordt ook geleverd met een riempje. Het pak is beschikbaar in het zwart. De stof is licht golvend en het model valt oversized uit. 

Met deze outfit creëer je een mysterieuze look. Haal je palet voor smokey eyes maar alvast boven!

Dit model draag je tijdens de feestdagen, maar kan ook een gewaagde stijl zijn voor zakelijke meetings. Met een mooi hakje eronder sla je de bal nooit mis.

SHOP HIER

Combi-pantalon lovertjes, €79,99, Mango

Combi-pantalon lovertjes, €79,99, Mango
© Mango

Hiervan wordt ons modehart ook gelukkig! Een lekker opvallende glitterjumpsuit met pit. De jumpsuit heeft een olijfgroene kleur met lovertjes erop die jou laten stralen. De ritssluiting aan de achterkant is bijna niet zichtbaar.

Deze jumpsuit is niet alleen tof voor jezelf, maar kan je ook cadeau doen aan je moeder, zus of beste vriendin.

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE

Rate this post