De mooiste jassen van imitatiebont

Gepubliceerd op 8 december 2023 door ELLE Partner
De mooiste jassen van imitatiebont © Mango

Waarom heb jij een warme mantel van imitatiebont nodig?

Warme, knusse mantels zijn helemaal in! Met het koude, grauwe weer momenteel zijn ze een absolute meerwaarde in jouw kleerkast. 

Het is soms moeilijk om een kledingstuk te vinden dat bij veel outfits past. Een bontmantel is tijdloos. Zie het als een goede investering. Een bontmantel hoort echt bij een koude winter. 

Deze mantels geven jou bovendien de optie om te gaan voor een jas met geen of minder bont waarvoor dierenvachten werden gebruikt. Je ziet het verschil amper. Deze mantels van imitatiebont zijn voorts vriendelijker voor jouw portemonnee en dus voor velen een optie!

Kom warm en modieus gekleed voor de dag met onderstaande mantels van imitatiebont.

Imitatiebontjas, €119,99, Mango

Een bontjas om ‘u’ tegen te zeggen! Hij is beschikbaar in het ecru. Deze mantel is donzig, comfortabel en warm met een bontachtig effect. Hij is oversized en heeft een V-hals. Aan de nek sluit hij goed aan. Absoluut geschikt voor de feestdagen. 

Je kan er een glitterjurk onder dragen of een gekleed pak. De mantel is geschikt om een minder warm kledingstuk onder te dragen omdat hij je vanzelf flink warm houdt. 

De mantel is niet geschikt voor de wasmachine.

Imitatiebontjas, €119,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

Lange jas met voering van imitatie-schapenvacht, €89,99, Stradivarius

Deze jas van imitatieleer heeft een mooie kraag, opgerolde lange mouwen en ook onzichtbare jaszakken. De naden in de voering zorgen voor contrast. Je sluit de jas vooraan met contrasterende knopen aan beide kanten.

Dankzij de lengte zal je het zeker niet koud krijgen. Een tip is om de jas te combineren met een oversized jeansboek en een hemd met een kleurrijke trui erover. 

Heel leuk extraatje: je kan de mantel binnenstebuiten dragen. Eigenlijk koop je hiermee dus twee jassen. Twee voor de prijs van één! Deze mantel kan je dragen voor alledaagse activiteiten, bijvoorbeeld om naar school of naar je werk te gaan. 

Lange jas met voering van imitatie-schapenvacht, €89,99, Stradivarius
© Stradivarius

SHOP HIER

Oversized jas van imitatiebont, €95,99, Stradivarius

Dit is een jas met karakter. Hij is lang en recht en heeft een kraag met lange mouwen en steekzakken. Vooral de contrasterende riem met metalen gesp zorgt voor een unieke stijl.

Dankzij de v-hals kan je de mantel combineren met een leuke sjaal in dezelfde kleur of in een contrasterende kleur zoals rood, blauw of groen. 

Deze schattige, leuke mantel draag je elke dag en voor speciale evenementen, zoals een feestje of op reis. Je kan hem met de hand wassen. 

Oversized jas van imitatiebont, €95,99, Stradivarius
© Stradivarius

SHOP HIER

Kijk gerust verder rond

Tevreden met jouw aankoop? Super! Op zoek naar een bijpassend item? Neem dan zeker verder een kijkje op de websites van Mango en Stradivarius. Je vindt er onder de kledingitems steeds interessante voorstellen om jouw ideale look te creëren. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post