Shop nu de beste dealtjes bij INNO!

Geüpdatet op 8 december 2023 door ELLE Partner
Shop nu de beste dealtjes bij INNO! © INNO

De eindejaarsperiode staat weer voor de deur en belooft een prachtige tijd te worden met vrienden en familie. We komen samen op de vele kerstfeesten en familiebijeenkomsten, genietend van heerlijk eten, een goed glas wijn en een warme, gezellige sfeer.

Word jij hier ook zo gelukkig van? Je kan nu spullen kopen met grandioze kortingen. Het is dus het ideale moment om jouw slag te slaan en jouw geliefden te verrassen met een prachtig geschenk onder de kerstboom. 

Ben je nog op zoek naar een geslaagd cadeau? Wil je alleen het allerbeste voor jouw familie en vrienden? Shop dan zeker bij INNO, dé plek bij uitstek waar je alles kunt kopen om jezelf en je naasten te verwennen met premium en luxe outfits en cadeaus.

Alleen het beste is goed genoeg

Wij hebben voor ieder wat wils. In elke categorie hebben we een ruim aanbod. Wil je graag zelf mooi voor de dag komen op het kerstfeest? Dan maakt deze hoge hak Parodi Passion jouw outfit helemaal af. De elegante schoen is kleurrijk, opvallend en oogt heel vrolijk. Hij is elastisch dus zit ook goed. Je draagt hem op het feestelijke einde van het jaar, maar zeker ook nog daarna op andere gelegenheden. 

Psst, heb je ooit gedacht aan het idee om matching schoenen als kerstcadeau voor je (schoon)moeder te geven? 

Alleen het beste is goed genoeg
© INNO

SHOP HIER 

Dit cadeau is origineel, blinkend, veelzijdig en luxueus: een cadeaubox met sieraden van Isabel Bernard. De oorringen werden gemaakt van het beste materiaal. Ze zijn goudkleurig en elegant. Je kan ze mixen en matchen zoals je wilt. Zo zijn ze heel veelzijdig en zal je er lang geniet van hebben. Zij zijn geschikt voor elke gelegenheid! Bovendien is de set nu verkrijgbaar met 30% korting. Niet langer wachten dus!

© INNO

SHOP HIER

Bij mooie schoenen en chique juwelen hoort … een lekker geurtje! Dit soort geschenken slaat altijd aan. Je koopt deze Sweet Flowers Eau de Parfum 100ml spray bij INNO en krijgt er (gratis) de kleurrijke, aantrekkelijke verpakking bij. Dit cadeau is een streling voor het oog (en de reukzin). Deze geur is een mengeling van suikerspin, bergamot en fluweelachtige witte perzik combineert met patchouli, jasmijn, tuberoos en vanille. Dit is een prachtig cadeau voor jouw vrouwelijke familieleden of vrienden, of als cadeautje voor jezelf.

Alleen het beste is goed genoeg
© INNO

SHOP HIER

Wil je graag een luxecadeau dat ook betaalbaar is? Dan is deze hydraterende lichaamscrème iets wat je zal kunnen bekoren. Deze crème voor vrouwen bevat hyaluronzuur waardoor de huid steviger wordt. Afschilfering krijgt zo geen kans. Bovendien heeft de crème een aangename geur. De crème kan gebruikt worden na het douche over het hele lichaam. Een puur verwenmoment! Je kan het product gebruiken in combinatie met andere producten uit deze lijn. Het product oogt ook mooi in jouw badkamerkastje. Last but not least koop je dit item al voor € 48.

Alleen het beste is goed genoeg
© INNO

SHOP HIER

Een cadeau voor alle vrouwen in het gezelschap is dit facial device van FOREO. Als je dit beauty item nog niet kent, heb je mogelijk de recente trends gemist. Dit ding is helemaal in! Dit item is aan te raden omwille van het compacte formaat. Het kan daarom altijd en overal gebruikt worden. Het zorgt voor diepe hydratatie van de huid en tovert een natuurlijke glow op je gezicht. Een bezoekje aan het beautysalon voor je gezicht is niet meer nodig met dit luxegeschenk!

Alleen het beste is goed genoeg
© INNO

SHOP HIER

Nog meer inspiratie nodig? Eén adres!

Je ziet het, INNO heeft heel wat voor jou en je naasten in petto. Dit is slechts een greep uit het aanbod. Snuister gerust zelf eens rond op de website om te ontdekken wat er nog meer is. In een mum van tijd zal je al jouw cadeaus voor de komende eindejaarsperiode gevonden hebben! En wie weet ook nog daarna? 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post