10 jurken voor nog geen €50 voor de feestdagen

Gepubliceerd op 1 december 2023 door ELLE Partner
10 jurken voor nog geen €50 voor de feestdagen © Mango

De feestdagen staan weer voor de deur. Wat eten we op het kerstdiner? Wat geef ik als cadeautje en aan wie? En ook: wat trek ik aan? In onze kast hangt uiteraard niets meer! Daarom helpen wij je vandaag door 10 jurken voor je uit te zoeken, allemaal onder de €50. Zo kom ook jij feestelijk voor de dag. 

Jurken voor de feestdagen 

Met kerst en oudjaar trekken we graag een leuke en feestelijke jurk aan, gewoon omdat het met de feestdagen mag! En omdat we zin hebben om (positief!) op te vallen met een elegante jurk aan het kerstdiner of met een glitterjurk op oudjaarsavond. Voor de feestdagen kies je liefst kleding van glanzende stof, want dat ziet er heerlijk feestelijk uit. Denk eens aan metallic kleuren, een zilver- of goudkleurige jurk is het summum van feestelijk. Je kan echter ook een jurk kiezen die gewoon lekker comfortabel is. Alles kan. Het hoeft niet per sé een jurk te zijn, een leuke jumpsuit of een broek met een blazer kunnen ook heel goed. Als je gaat dansen is een jurk natuurlijk aanbevolen. 

Bij een feestjurk horen uiteraard ook feestelijke accessoires zoals sieraden, maar ook tasjes, bijvoorbeeld een clutch met pailletten of juist sober en chic zwart. Ook schoenen mogen niet ontbreken, als het even kan met hoge hakken. Let echter wel op je comfort, zeker als je gaat dansen of de hele oudejaarsnacht gaat stappen.  

Onze selectie jurken voor kerst en oud & nieuw

Hoe je de feestdagen ook viert, met een groot kerstdiner of uitbundig feestend in de stad met oud & nieuw, je zal hier zeker jouw jurk vinden, en dat voor minder dan €50. 

Korte jurk met pailletten, Mango, €45,99. Deze korte, nauwsluitende, strapless jurk glinstert en schittert. Je zal in deze jurk niet ongezien blijven op je oudjaarsfeest! Vuurwerk is niet meer nodig zodra jij de kamer binnenkomt.

Korte jurk met pailletten, Mango, €45,99.
© Mango

SHOP HIER

Paillettenjurk met blote rug, Mango, €45,99. Deze korte jurk met pailletten heeft een laag uitgesneden achterkant en wordt in de hals gestrikt. De jurk is verkrijgbaar in stijlvol zwart en sexy rood. 

Paillettenjurk met blote rug, Mango, €45,99
© Mango

SHOP HIER

Midi-jurk met opstaande hals, Mango, €45,99. Deze bordeauxrode jurk van midilengte is mouwloos en heeft een hoge kraag. De rok is transparant, met een minirok-voering eronder, voor een sexy en vrouwelijk effect. 

Midi-jurk met opstaande hals, Mango, €45,99
© Mango

SHOP HIER

Strapless jurk, Stradivarius, €39,99. Een geheel metallic, zilverkleurige jurk! De jurk is lang en strapless, met plooitjes aan de bovenkant. Feestelijker wordt het niet! Draag de jurk met hoge hakken en dans het nieuwe jaar in. 

Strapless jurk, Stradivarius, €39,99
© Stradivarius

SHOP HIER

Lange strakke jurk met lange mouwen, Stradivarius, nu €15,59. Deze comfortabele, lange jurk met ronde hals en lange mouwen is gerimpeld in de taille. Verkrijgbaar in zwart, bruin of blauw. 

Lange strakke jurk met lange mouwen, Stradivarius, nu €15,59
© Stradivarius

SHOP HIER

Lange jurk met korte mouwen, La Redoute, nu €32,49. Deze wijdvallende lange jurk, met een ruche aan de onderkant heeft korte mouwen en is perfect met een brede riem te dragen.  Verkrijgbaar in het blauw, zwart, rood of fuchsia. 

Lange jurk met korte mouwen, La Redoute, nu €32,49
© La Redoute

SHOP HIER

Kunstleren, korte rechte jurk met korte mouwen, La Redoute, nu €38,99. Deze korte, kunstleren jurk is zowel rock ’n roll als erg elegant en tijdloos. 

Kunstleren, korte rechte jurk met korte mouwen, La Redoute, nu €38,99
© La Redoute

SHOP HIER

Satijnen jurk met opening, Mango, €45,99. Deze korte, blauwe jurk van satijn heeft een originele opening met satijnen strik in de taille, waardoor de jurk enigszins wordt gerimpeld. 

Satijnen jurk met opening, Mango, €45,99
© Mango

SHOP HIER

Gemêleerde, strakke jurk, Mango, €25,99. Een superkorte, getailleerde jurk in gemêleerd grijs of zwart, met opstaande kraag en lange mouwen, om lekker mee te dansen zonder het koud te hebben.

Gemêleerde, strakke jurk, Mango, €25,99
© Mango

SHOP HIER

Asymmetrische korte jurk met franje, Mango, €45,99. Deze nauw aansluitende jurk is zwart-wit en heeft zwarte franjes aan de onderkant voor een heel feestelijk effect. Asymmetrische coupe met slechts één schouderband. 

Asymmetrische korte jurk met franje, Mango, €45,99
© Mango

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post