Sieraden in de vorm van een hart

Gepubliceerd op 30 november 2023 door ELLE Partner
Sieraden in de vorm van een hart © Stradivarius

Sieraden in hartvorm, er was een tijd dat die alleen voor Valentijn waren, maar die tijd is voorbij, want hartjessieraden zijn helemaal in. Waar het vroeger gezien werd als een eerder cliché cadeautje, is het nu een modieus en graag gezien geschenk. Je bent vast op zoek naar geschenken in deze tijd van het jaar. We hebben er daarom een aantal voor je uitgezocht. 

Sieraden met hartjes in de mode 

Het meest romantische sieraad, de hartvormige hanger-ketting, maakt een comeback. Lange tijd beschouwd als kitsch, heeft het een complete ommekeer gemaakt om zichzelf ultra-cool te bewijzen. Lange tijd werd deze beschouwd als het meest clichématige juweel, het favoriete Valentijnscadeau, het toppunt van kitsch. De hartvormige hanger-ketting kreeg niet noodzakelijkerwijs een goede pers, omdat het te kinderachtig of te goedkoop werd gevonden. Daar is dus wel verandering in gekomen. Kettingen met hartjes als hangertjes waren volop te zien tijdens de fashionweek, evenals hartvormige oorbellen of ringen. Merken richten zich steeds meer op sprankelende creaties waarbij het hart het hart van de creatie is.

Onze selectie trendy sieraden met hartjes

 Een fantastisch geschenk aan degene(n) die je liefhebt: je vrouw, je vriendin, je moeder, je zus... Een sieraad is het modeaccessoire bij uitstek, en als je er ook nog je liefde mee uit... We zetten aan aantal mooie, leuke en lieve modellen voor je op een rij:

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post