5 hairstyling must-haves en een paar extra speciale aanbiedingen

Gepubliceerd op 29 november 2023 door ELLE Partner
5 hairstyling must-haves en een paar extra speciale aanbiedingen © De Bijenkorf

Een degelijke haardroger of stijltang is goud waard. Het is vaak een investering op lange termijn. Eens je jouw ding gevonden hebt, zal je er jaren geniet van hebben. En laten we eerlijk zijn, wie droomt er nu niet van een prachtig kapsel elke dag?

Met deze items van de Bijenkorf en La Redoute kom jij vanaf nu nooit meer met pluizig of verwilderd haar op je bestemming aan! En dat hoeft helemaal niet veel te kosten.

Supersonic 2021 föhn met Flyaway accessoire van Dyson, €449, de Bijenkorf

Dit is de nieuwste Supersonic föhn van Dyson. Hiermee droog en stijl je je haar in een mum van tijd. Hij is verkrijgbaar in het zwart. Hij is absoluut vernieuwend omdat de motor in het handvat zit en de haardroger er zo moderner en handiger uitziet. Hij is bovendien ‘intelligent’ waardoor je jouw haren nooit op een te hoge temperatuur zal drogen.

Supersonic 2021 föhn met Flyaway accessoire van Dyson
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Corrale stijltang van Dyson, €349, de Bijenkorf

Deze stijltang koop je nu met 20% korting! De blauw-koperen kleur zorgt voor een industriële, coole uitstraling. Hij is niet alleen perfect om je haar te stijlen, maar ook nog eens mooi in jouw badkamerkast. De platen van de tang zijn flexibel, waardoor je haren mooi worden samengenomen. Ook hier krijg je een prachtig resultaat met minder hitte. 

Corrale stijltang van Dyson
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Haardroger Silky Air Pro van SILKN, €249, La Redoute

Deze haardroger is beschikbaar in het goud. Op de display aan de achterkant kan je zien hoe warm hij wordt. Dit item is krachtig, werkt snel en is licht qua gewicht. Er zijn 3 snelheden en 6 temperaturen voor alle haartypes. Verder werkt hij met een stille motor, je kan dus in alle rust je haar drogen. Gespleten haarpunten worden ook hersteld.

Haardroger Silky Air Pro van SILKN
© La Redoute

SHOP HIER

Roterende warme luchtborstel Smooth & Shape van Babyliss, €63,99, La Redoute

Ben je op zoek naar een afgeprijsde haardroger? Dan is dit stuk van Babyliss voor maar 52,24 euro iets voor jou. Dankzij deze nieuwe technologie wordt pluizen en statische elektriciteit tijdens het drogen uitgesloten en krijg je een zijdezacht resultaat. Er zijn 2 rotatierichtingen en hij is geschikt voor alle haartypes. Naast goedkoop is deze luchtborstel dus ook eenvoudig, gemakkelijk in gebruik en kwalitatief.

Roterende warme luchtborstel Smooth & Shape van Babyliss
© La Redoute

SHOP HIER

AirWrap Long complete multistyler van Dyson, €466, de Bijenkorf

Een zalige haarstyler van Dyson die je in huis moet hebben! Hiermee kan je je haar krullend, golvend of glad maken. Hij speciaal ontworpen voor lang haar. Er zijn daarom verschillende opzetstukken bij. De temperatuur is altijd lager dan 150 graden waardoor je haren niet oververhit worden. Je haar wordt aangetrokken tot het opzetstuk en het wikkelt zich er vanzelf rond. Echt superhandig!

AirWrap Long complete multistyler van Dyson
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post