Levi’s: 4 paar must-have jeans in de aanbieding

Gepubliceerd op 28 november 2023 door ELLE Partner
Levi’s: 4 paar must-have jeans in de aanbieding © La Redoute

Hieronder stellen we je 4 jeansbroeken van Levi’s voor die je absoluut in jouw klerenkast wil hebben.

Waarom Levi’s?

Allereerst is een jeans een basic item dat je zeker nodig hebt. Je kan dit kledingstuk dragen op alle gelegenheden en het zit bovendien lekker comfortabel. Om op alles voorbereid te zijn, kan je van elke soort jeans hieronder een exemplaar aankopen.

Levi’s wil vreugde, optimisme en samenhorigheid in de wereld brengen. Dat doen ze door jeansbroeken in verschillende maten, soorten en stijlen aan te bieden zonder verdere poespas.

Met een artikel van Levi’s kan je bovendien jaren voort. Het merk bestaat dit jaar 150 jaar en hiermee is dan ook alles gezegd. Dit jeansicoon is onverwoestbaar, en zo ook de jeansbroeken. 

De stukken die we hieronder in de schijnwerpers plaatsen zijn trouwens stuk voor stuk gemaakt om jouw unieke maten, rondingen en vormen te laten schitteren. Of het nu met een maatje meer is of heel skinny, je zal altijd jouw perfecte fit vinden.

Rechte jeans 501® Original, €96,20, La Redoute

Deze jeans is er in 5 kleuren. Ongelooflijk maar waar: deze jeans bestaat al sinds het prille begin en is er gewoon nog steeds! Deze jeans is hét prototype van de jeansbroek. De broek is tijdloos en onklopbaar. Ook typisch voor deze broek zijn de uitgesproken naden. Deze jeans draag je met trots. Net zoals bij alle jeans van Levi’s vind je achteraan het label met het merk erop.

Rechte jeans 501® Original, €96,20, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Jeans 501® Crop, €93,60, La Redoute

Een iets anders model vind je in deze Levi’s fit. Hij is beschikbaar in 6 kleuren. De broek is gemaakt uit 100% katoen en zit heerlijk. Hij heeft een hoge taille en een gulp met knopen. De broek kan je ideaal combineren met hoge, zwarte boots en een stoer T-shirt bijvoorbeeld. Om helemaal voor de ‘jeansvibe’ te gaan kan je tot slot een jeansjasje aandoen over je T-shirt.

Jeans 501® Crop, €93,60, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Jeans 725 Bootcut, hoge taille, €82,50, La Redoute

Een jeans die heel elegant en vrouwelijk zit! Dat komt omdat hij je vormen extra benadrukt en zelfs verbetert. Ideaal voor mensen met langere benen. Hij brengt de hele dag door comfort. Laat de prijs je ook zeker niet tegenhouden, want vanaf nu betaal je 25% minder!

Jeans 725 Bootcut, hoge taille, €82,50, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Jeans 720 High Rise Super Skinny, €94,60, La Redoute

Dit is een super skinny jeans met een iets minder hoge taille. Deze jeans is gemaakt als een legging en zit daardoor bijzonder goed. De legging zorgt ervoor dat jouw rondingen worden verbeterd. Hij is hoofzakelijk gemaakt uit katoen. Je kan de legging combineren met een mooie, luchtige top. Het is een broek voor alle seizoenen. Ook deze jeans is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, donkerblauw, lichtgrijs en donkergrijs.

Jeans 720 High Rise Super Skinny, €94,60, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post