4 warme regenjassen voor dit koude herfstweer

Gepubliceerd op 24 november 2023 door ELLE Partner
4 warme regenjassen voor dit koude herfstweer © Shutterstock

Ontdek hieronder de warmste regenjassen van het moment!

Waarom zou je investeren in een goede regenjas? 

Gezien het weer van de afgelopen weken wil je alleen maar lekker thuis blijven en onder een dekentje in de zetel liggen. Soms moet je echter naar buiten. Om jou te motiveren (en om dit extra leuk te maken) is het de moeite waard om te investeren in een goede regenjas. Die kan je gebruiken om naar het werk te gaan, boodschappen te doen, op reis te gaan of een avondje te gaan stappen. 

Investeren in een warme regenjas is dus essentieel. Het oog wil ook wat. Daarom stellen we jou hieronder enkele ‘esthetisch verantwoorde’ jassen voor.

LE VRAI CLAUDE 3.0 uniseks windjack met capuchon, €120, La Redoute

De jas is uniseks en dus voor iedereen geschikt. Hij is wit en heeft een mooi geel gekleurd accent rond de ritssluiting. Het is mogelijk om de jas aan de capuchon en de onderkant strakker aan te trekken, zodat regen zeker buiten blijft. Wil je de jas iets vrouwelijker maken? Draag dan eventueel een elegant coltruitje eronder in het zwart of zelfs in een gouden kleur. Je kan ook jouw stoere regenboots overwegen.

LE VRAI CLAUDE 3.0 uniseks windjack met capuchon, €120, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

AMELOT windjack met rits halflang, €99, La Redoute

Dit windjack bouwt op hetzelfde elan verder als de jas hierboven. Toch is de stijl anders. Deze jas is in het bruin beschikbaar en is langer. Hij is opvallend door de uitgesproken witte ritssluiting aan de voorkant. Ook de button met rood en blauw is een eyecatcher. Ben je van plan om een inspannende activiteit te doen? Dan kan je dit stuk gerust dragen. Deze jas is waterdicht en de stof is ademend, waardoor je het nooit veel te warm zal krijgen.

AMELOT windjack met rits halflang, €99, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Donsjack met capuchon en ruitjespatroon, €109, La Redoute

Als laatste in het rijtje van La Redoute hebben we deze zachte, warme donsregenjas met een klassiek ruitjespatroon. Hiermee hou je het iets ‘veiliger’. De grote capuchon is een groot pluspunt. Onderaan zijn er 2 zakken waar je gemakkelijk je handen in kan warmen. Wees er maar zeker van dat je in deze jas met stijl de herfst en de winter zal doorkomen!

Donsjack met capuchon en ruitjespatroon, €109, La Redoute
© La Redoute

SHOP HIER

Gewatteerde waterdichte anorak met capuchon, €119,99, Mango

Deze zalige, lange jas is nu verkrijgbaar met 20% korting. Twijfel dus niet langer! Hij is een ideale match voor al jouw wandelingen, uitstapjes en reizen. Je koopt hem in het wit of in het zwart. Met dit stuk kan je zeker jaren doen, want het blijft altijd in de mode. Er zijn drukknoppen voorzien en hij is gemaakt uit 100% polyester. Verder is hij niet veel te dik, waardoor je er nog een warme trui onder kan dragen.

Gewatteerde waterdichte anorak met capuchon, €119,99, Mango
© Mango

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post