Je zal nooit meer zonder je Zigma robotstofzuiger kunnen

Gepubliceerd op 23 november 2023 door ELLE Partner
Je zal nooit meer zonder je Zigma robotstofzuiger kunnen © Shutterstock

Stofzuigen, de plaag van het huishouden. Je moet je stofzuiger achter je aan trekken om bij de kleine hoekjes te kunnen, de stang begint na een tijdje zwaar in de hand te liggen... Iedereen droomt van een robot die het werk voor jou kan doen, toch? Wel, die is er nu, en voor een redelijk prijsje! De Zigma robotstofzuiger van bij Action heeft alles wat een grotere stofzuiger ook heeft, maar voor een lagere prijs. Laat hem voor jou werken, zodat jij andere dingen kan doen. 

De Zigma robotstofzuiger van Action in het kort

Dit is hem dan, de ideale robotstofzuiger:

Robotstofzuiger Zigma Spark-980, Action, €179,-

De  is vrij klein (doorsnede van 33,5 cm en 9,5 cm hoog), zwart van kleur en hij wordt bediend met een afstandsbediening, via je smartphone of met stembediening. Hij is geschikt voor oppervlakten van 120 tot 150 m2 en heeft een autonomie van 100 minuten. De Zigma stofzuiger is smart, van hoge kwaliteit en heel redelijk geprijsd. Lees hieronder meer over de fantastische voordelen van deze robotstofzuiger met HEPA filter. 

Let op, je kan hem alleen op internet kopen, hij ligt niet in de winkels. Je haalt hem binnen 3 à 5 werkdagen in huis. 

Robotstofzuiger Zigma Spark-980, Action, €179,-
© Action

SHOP HIER

Voordelen en een klein nadeel van de Zigma robotstofzuiger 

Eigenlijk heeft deze stofzuiger alleen maar voordelen, behalve misschien als je erg groot woont, dan moet je hem opladen voordat je de hele verdieping kan schoonmaken. Hij zuigt nl. tot 150m2 zonder opladen. Wanneer hij moet opladen, gaat hij dat zelf doen in zijn oplaadstation. Heel autonoom, deze robot. Handig toch? 

Wat zijn de voordelen van deze robotstofzuiger? We zetten ze op een rijtje:

  • Ingebouwde dweilfunctie. De Zigma robotstofzuiger is voorzien van een waterreservoir van 600 ml. De vloer is niet alleen kruimel- en stofvrij, maar ook streeploos schoon. 
  • Krachtig. De zuigkracht van 1500 Pascal kan het hardnekkigste vuil aan. 
  • Lasernavigatie voor precisie. Dit zorgt voor heel efficiënt schoonmaken.
  • Smart bediening. De Zigma robotstofzuiger kan je laten stofzuigen via een app, beschikbaar voor Android en iOS. Heel handig als je een hoekje hebt waar je liever niet wilt dat hij komt, want je kan er dan een virtuele muur neerzetten. Dit is erg nuttig als je wil vermijden dat hij kleine stukjes lego van het enorme spaceship dat je man in elkaar aan het zetten is ook opzuigt.  
  • Vocale bediening. Je kan de Zigma ook met je stem bedienen als je Siri, Google Home of Alexa gebruikt. 
  • Afstandsbediening. Deze wordt meegeleverd, voor als je jouw robotstofzuiger niet met een smartphone of je stem kan of wilt bedienen. 
  • De prijs. 

SHOP HIER

Als je dus een robotstofzuiger zoekt die je huis stofzuigt en dweilt, die je vanop een afstand aan kan zetten via smartphone of via Siri, Google Home of Alexa, en dat alles voor een vrij lage prijs, dan is de kwalitatieve en krachtige Zigma robotstofzuiger voor jou gemaakt. Bestel hem hier online. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post