Black Friday Deals op Tommy Hilfiger truien bij Sarenza

Gepubliceerd op 21 november 2023 door ELLE Partner
Black Friday Deals op Tommy Hilfiger truien bij Sarenza © Sarenza

Black Friday komt er weer aan, maar we vertellen je daar niets nieuws mee. Onze mailboxen lopen immers over met Black Friday Deals. Black Friday is officieel de vrijdag na Thanksgiving, de vierde donderdag van november. Dit jaar valt Black Friday op 24 november, maar de meeste winkels maken er een week of zelfs meerdere weken van, en des te beter voor ons! 

Heerlijk veel tijd om die leuke broek, die must have laarzen of die nieuwe laptop te kopen. Sarenza, vooral bekend om de vele schoenen, maar ook met hele toffe mode, houdt een heuse Black Week. Kortingen tot 60% op schoenen en kleding, waarvoor je alleen maar een account hoeft aan te maken. Laten we echter eerlijk zijn, een account hebben we al lang.

Korting op Tommy Hilfiger tijdens de Black Week van Sarenza  

Tommy Hilfiger, het Amerikaanse merk dat luxekleding maakt die ongelooflijk comfortabel is. Het merk is erg stijlvol, je moet er wel iets van in je kast hebben hangen om in stijl te kunnen cocoonen of om comfortabel naar je werk te gaan. Grijp dus je kans om wat van Tommy Hilfiger te shoppen met de Black Week korting bij Sarenza. 

Onze selectie Tommy Hilfiger-stukken met Black Week-korting bij Sarenza

Tommy Hilfiger heeft de ideale truien voor de winter, lekker warm met wol of kasjmier. Je kan ook kiezen voor een sweatshirt dat het goed doet op de campus van de beste Amerikaanse universiteiten. Tommy Hilfiger is een Amerikaans merk, wat het elegante en ietwat patriottistische logo in de kleuren van de Amerikaanse vlag duidelijk laat zien. Ook Nederlanders, Luxemburgers en Fransen voelen zich thuis dankzij het rood, wit en blauw. Je ziet deze kleuren terug in veel van de kleding, zo ook in de artikelen die we voor je hebben uitgezocht, met Black Week korting bij Sarenza:

Sweatshirt Tommy Hilfiger, Sarenza, nu €83,90
Dit stijlvolle blauwe sweatshirt is een trui die gewoon lekker zit, maar het is evengoed elegant, cool en eigentijds. Er staat een TH op de borst, niet met het gewone vlagvormige logo dat een beetje de indruk geeft dat je zo van een Amerikaanse universiteit komt. 30% korting in de Black Week bij Sarenza.

Sweatshirt Tommy Hilfiger, Sarenza, nu €83,90
© Sarenza

SHOP HIER

Trui van wolmix, Tommy Hilfiger, Sarenza, nu €118,90
Deze soepel vallende donkerblauwe trui met opstaande kol bevat 40% wol. Dit om het stijlvol warm te hebben in de kou die er ongetwijfeld aan zit te komen. Nu met 30% korting.

Trui van wolmix, Tommy Hilfiger, Sarenza, nu €118,90
© Sarenza

SHOP HIER

Kabel-coltrui, Tommy Hilfiger, Sarenza, nu €125,90
Niets is zo handig als een witte kabeltrui, want dat past overal bij. Deze coltrui heeft rode en blauwe strepen op de mouwen in de kleuren van Tommy Hilfiger. De 40% wol maakt dat de trui niet alleen mooi maar ook lekker warm is. Nu met 30% korting. 

Kabel-coltrui, Tommy Hilfiger, Sarenza, nu €125,90
© Sarenza

SHOP HIER

Kasjmier trui, Tommy Hilfiger, Sarenza, nu €101,90
Een kasjmier trui is een must have. Kasjmier is echt heerlijk zacht en warm, en ook als je niet tegen wol kan, kan je het warm hebben. Deze witte kasjmier trui met opstaande kraag en gekleurde banden aan de onderkant en op de manchetten (in de kleuren van het merk natuurlijk) zal je niet meer uit willen doen. En dat met 40% korting.  

Kasjmier trui, Tommy Hilfiger, Sarenza, nu €101,90
© Sarenza

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post