30% korting op zwarte en witte klassiekers van Converse

Gepubliceerd op 8 november 2023 door ELLE Partner
30% korting op zwarte en witte klassiekers van Converse © Converse

De klassieke Converse-sneakers bestaan al meer dan een eeuw en iedereen kent ze. Ze waren eerst erg populair bij basketballers, vervolgens bij skateboarders en vervolgens bij iedereen. Je kan ze dan ook bijna overal bij dragen. In de jaren ‘60 werden Converse-schoenen gezien als een symbool van zelfexpressie en individualisme. Ze werden gedragen door beroemdheden zoals Jimi Hendrix en John Lennon en waren een cool en rebels alternatief voor traditioneel schoeisel. Ze zijn comfortabel en veelzijdig, waardoor ze een geweldige keuze zijn om elke dag te dragen. Je kan biovendien nu Converse shoppen met 30% korting! 

Converse Flash Sale

Voor een beperkte tijd kan je je favoriete Converse-sneakers in het wit of zwart met 30% korting kopen! Er zitten zowel dames-, heren- en unisex schoenen in de selectie, hoge of lage sneakers, met platformzool of klassieke zool. Er is letterlijk voor ieder wat wils in deze Flashsale. Er is ruime keuze uit verschillende modellen, allemaal in een design gebaseerd op de klassieke converse sneakers, maar met hedendaagse technologieën voor extra comfort.  Je hebt geen kortingscode nodig, de korting van 30% wordt automatisch toegepast op de website Converse. We raden je aan om er snel bij te zijn, want deze actie loopt af op 17 november om 10 uur. 

SHOP HIER

Onze selectie

We hebben alvast een selectie voor je gemaakt uit al die toffe, mooie en originele converse sneakers. Ze zijn allemaal te shoppen met 30% korting. De prijzen zijn na aftrek van de korting:

Chuck 70 AT-TX, Converse, €84,-

De Chuck-sneakers zijn hoge, basketbal-converses van stevig canvas. Dit vernieuwde Chuck-model heeft experimentele details, zoals bijvoorbeeld een dikke zool van CX-schuim voor extra demping, maar ook het klassieke Chuck Taylor enkelstuk en het bekende logo. 

Chuck 70 AT-TX, Converse, €84,-
© Converse

SHOP HIER

Chuck Taylor Alt Stars Canvas, Converse, €56,-

De Converse Chuck Taylor Alt Star is een vernieuwde versie van de klassieke canvas basketbalschoen en is zowel vintage als futuristisch. Een hoge schoen met de bekende ster, maar dit enkelstuk met ster heeft canvas overlays die zijn geïnspireerd op ruimtepakken. Veel futuristischer kan het niet. 

Chuck Taylor Alt Stars Canvas, Converse, €56,-
© Converse

SHOP HIER

Chuck 70 AT-TX Mono, Converse, €84,-

Het Chuck 70 model is gemaakt van polyester canvas. Het is een gedurfde, avontuurlijke schoen die makkelijk te dragen is, mede dankzij de zool van CX-schuim. Hij is ongelooflijk comfortabel om uren op te kunnen lopen. Durf jij het aan?

Chuck 70 AT-TX Mono, Converse, €84,-
© Converse

SHOP HIER

Chuck Taylor All Stars Construct, Converse, €66,50

Deze Chuck Taylor is gebaseerd op de wereldberoemde basketbalschoen uit de jaren ’80, maar dan een tikkeltje anders! Het visgraatpatroon van de zool zorgt voor extra grip en hij heeft een rubberen overlay van middenzool en voorvoet voor een duurzamere look en feel.

Chuck Taylor All Stars Construct, Converse, €66,50
© Converse

SHOP HIER

Chuck Taylor All Star CX Explore, Converse, €63,-

De klassieke Chuck Taylor All Star, maar dan met een upgrade! Extra afwerking, zigzagstiksels, lusjes op de hak en tong en een doorzichtige middenzool om de inlegzool van CX-schuim ta laten zien. Een handige en supercomfortabele sneaker. 

Chuck Taylor All Star CX Explore, Converse, €63,-
© Converse

SHOP HIER

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post