15% korting op beauty adventskalenders van The Body Shop

Gepubliceerd op 6 november 2023 door ELLE Partner
15% korting op beauty adventskalenders van The Body Shop © The Body Shop

De bekende adventskalender werd oorspronkelijk gemaakt om kinderen min of meer geduldig op kerstmis te laten wachten. Iedere dag mochten ze dan een vakje openen en daar vonden ze iets leuks of iets lekkers in. Waar de adventskalenders vroeger meestal een vrij eenvoudig chocolaatje bevatten in allerlei verschillende kerstvormpjes, zijn er nu kalenders met alle mogelijke cadeautjes in. Ze zijn dan ook al lang niet meer alleen voor kinderen. The Body Shop heeft beauty adventskalenders en je kan deze nu met 15% korting kopen!

15% korting voor leden van The Body Shop

Leden van de Love Your BodyTM Club kunnen deze schitterende beauty kalender nu met 15% korting bestellen, met de code ADVENT23. Lid worden is gratis, je hoeft je alleen maar in te schrijven met je e-mailadres en de korting is voor jou! Je spaart vervolgens ook nog eens punten en je krijgt regelmatig exclusieve kortingen op hun lichaamsverzorgingsproducten, make-up en parfums. The Body Shop vecht voor een mooiere en eerlijkere wereld. Het merk zet zich in voor ethische en duurzame bedrijfsvoering. The Body Shop is geëngageerd, en hun adventskalenders zijn dat ook!

SHOP HIER

De geëngageerde Beauty advent kalenders van The Body Shop

Het aftellen kan beginnen met deze Beauty Adventskalenders. Duik in het hart van elke doos en (her)ontdek je favorieten, nieuwe producten en andere beautyverrassingen om in te slaan! Door de aankoop van een Beauty adventskalender breng je een eerbetoon aan de ambachtslieden, boeren en producenten die centraal staan in het Fairtrade-programma van The Body Shop. Van 1 t/m 24 (of 25, afhankelijk van het model) december maak je elke dag een doosje met een heerlijke verrassing open. Deze schoonheidsverrassingen zijn verrijkt met Fairtrade-ingrediënten die goed zijn voor je huid, maar ook voor de ambachtslieden en boeren over de hele wereld. 

Wat zit er in de beauty adventskalenders van The Body Shop?

Op de site staat wat er in de verschillende kalenders verstopt zit. Wij vinden het echter leuker het verrassingselement in stand te houden. We kunnen wel een tipje van de sluier oplichten: douchegel, zeep, verschillende crèmes, shampoo en nog veel meer verrassingen werden verstopt in de genummerde doosjes. Elke dag mag je er één open maken. Deze adventskalenders zijn perfect om jezelf of iemand anders cadeau te doen (denk aan je moeder, je zus, je beste vriendin of je dochter)!

Er zijn drie kalenders beschikbaar: 

  • De geëngageerde adventskalender is er in het blauw (de basiskalender).
 Wat zit er in de beauty adventskalenders van The Body Shop?
© The Body Shop

SHOP HIER

  • In het rood (de grote kalender).
Wat zit er in de beauty adventskalenders van The Body Shop?
© The Body Shop

SHOP HIER

  • In het groen (de ultieme kalender). 
Wat zit er in de beauty adventskalenders van The Body Shop?
© The Body Shop

SHOP HIER

De waarde van de inhoud van elke kalender overtreft ruimschoots zijn prijs. Shop de kalenders bovendien nu met 15% korting en geef zo een geliefde een groots cadeau of tel zelf af tot wanneer je met je kalender mag beginnen! 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post