Boost je mood op muzikale wijze met de nieuwe Tour-collectie van JBL!

Gepubliceerd op 27 oktober 2023 door Jeff Ribas en ELLE België
Boost je mood op muzikale wijze met de nieuwe Tour-collectie van JBL!

De gloednieuwe JBL Tour PRO 2 True Wireless oordopjes en de Tour ONE M2 Bluetooth koptelefoon belichamen de uitmuntendheid van de Amerikaanse speler met ongeëvenaarde ruisonderdrukking en geluidsverwerking. Deze nieuwste creaties tillen de JBL Tour-collectie naar het rijk van zeer presterende en trendy draagbare audiotoestellen. Ontdek de ultieme en intuïtieve ervaring van uitzonderlijk, volledig meeslepend geluid.

ZET DE TOON MET DE IDEALE GELUIDSOMGEVING IN ELKE SITUATIE!

De JBL Tour PRO 2 oordopjes worden geleverd met 's werelds eerste intelligente hoes. Een stijlvol aanraakscherm met LED geeft je de controle over je muziek en laat je je geluid volledig aanpassen met een simpele aanraking. Ontvang en beheer al je oproepen, berichten en meldingen van sociale media in real-time zonder je telefoon op te nemen. De gebruiksvriendelijke en vloeiende navigatie, ontworpen voor productiviteit, zal je direct verbinden met je prioriteiten.

JBL Tour Pro 2
JBL Tour Pro 2

Behoud een ongelooflijke luisterkwaliteit, ongeacht de omgeving waarin je je bevindt. De ANC-software (actieve ruisonderdrukking) stelt automatisch de optimale geluidskwaliteit van je oordopjes in op basis van de gepersonaliseerde gehoortest die je kunt uitvoeren vanuit de behuizing. Bovendien levert het zes-microfoonontwerp van de JBL Tour Pro2 een perfect helder geluid voor al je telefoongesprekken. Je kunt het tot wel 40 uur gebruiken voor het afspelen van muziek (10 uur op de oordopjes + 30 uur via opladen in de behuizing).

HET GELUID DAT JE STIJLVOL BEGELEIDT!

De JBL Tour ONE M2 bevindt zich momenteel ver boven de concurrentie in de categorie van draagbare audiokoptelefoons. Zijn uitzonderlijke geluidsprestaties worden geaccentueerd door een verzorgd en elegant ontwerp dat uitstekend draagcomfort biedt. Of je nu onderweg bent, thuis of op het werk, de technologie past zich direct aan je omgeving aan en optimaliseert je luisterervaring met zeer effectieve omgevingsgeluidsreductie (ANC).

JBL
JBL Tour ONE M2

De geavanceerde ingebouwde spraakherkenning gehoorzaamt aan je stem, pauzeert de muziek en activeert direct de Ambient Aware-functie tijdens een gesprek of oproep. Deze functie stelt je in staat om beschikbaar te blijven en aandacht te schenken aan je omgeving. Je muziek wordt automatisch hervat na beëindiging van het gesprek. De vier microfoons die de JBL Tour ONE M2 uitrusten, bieden een superieure gesprekskwaliteit. Wat betreft de batterijduur is deze gewoonweg verbluffend! Tot 50 uur bij normaal gebruik of 30 uur wanneer de ANC is ingeschakeld.

De JBL Tour PRO 2 en de JBL Tour ONE M2 zijn nu verkrijgbaar in de kleuren zwart of champagne op JBL.com voor de prijs van € 224,99 en € 251,99.

JBL.com