Minirok en leren jasje: ga voor de Hailey Bieber-look

Geüpdatet op 27 oktober 2023 door ELLE Partner
Minirok en leren jasje: ga voor de Hailey Bieber-look © Getty Images

Hailey Bieber is hot en haar looks krijgen miljoenen views over de hele wereld. Terwijl vele sterren en fashionista’s rondlopen in de “Zonder broek” trend, zweert Hailey Bieber bij de minirok, de hele korte minirok. Ze heeft daar dan ook de perfecte benen voor. Jij kan haar look echter ook dragen! We hebben een aantal Hailey Bieber-looks voor je uitgezocht, compleet met leren jassen. 

Tips voor het dragen van de Hailey Bieber-look

Bij de korte minirok draagt mevrouw Bieber graag een leren jasje. Volgens haar is een leren jas dé jas om te hebben dit najaar.  Ze zegt zelf dat (leren) jassen integraal deel uitmaken van haar garderobe, ze zijn echt onmisbaar. Ze mixt graag verschillende stijlen. Een kort plooirokje dat “ik ben een schoolmeisje” zegt? Dat draagt ze met een stoer en oversized biker-jack, de rok is amper te zien. Dit combineert ze dan weer met een paar hoge laarzen met grove zolen. De leren jas heeft vaak een biker-stijl wanneer hij wordt gecombineerd met een jeans of een leren broek, maar heeft een heel ander effect wanneer je er een kort schoolmeisjesrokje onder draagt. Voor de looks van Hailey Bieber, mix je verschillende stijlen. Zij laat zien dat dat prima kan!

3 looks om als een it-girl over straat te gaan

Bekijk hier een aantal leuke looks die Hailey Bieber ook zou dragen:

Look 1 – De vintage look

Deze zwarte leren jas ziet eruit alsof hij ook door je moeder of zelfs je grootmoeder is gedragen toen zij jouw leeftijd hadden. Hij is gemaakt van 100% nappaleer. De rechte snit en het stevige leer zorgen voor een trendy contrast met een minirok. 

Leren jas met vintage look, Mango, €349,99

Leren jas met vintage look, Mango, €349,99
© Mango

SHOP HIER

Deze bruine suède minirok is ultrakort en gemaakt van 100% geitenleer. Gecombineerd met de vintage leren jas hierboven creëer je de perfecte Hailey Bieber-look. Je kan er perfect je favoriete laarzen onder dragen, om de look helemaal af te maken. 

Suède minirok, Mango, €119,99

Suède minirok, Mango, €119,99
© Mango

SHOP HIER

Look 2 – De schoolmeisjeslook

Dit groene leren jasje heeft het model van een overhemd, is zeer ruimvallend en gemaakt van 100% leer. Als total look beschikbaar met een midi-rok, en om de Bieber-look te creëren draag je dit jasje met een leuke minirok. 

Leren jasje, Mango, €239,99

Leren jasje, Mango, €239,99
© Mango

SHOP HIER

De rok van 2023 om in naar school te gaan: een minirok met pied-de-poule motief en een riem om de taille. Er is een bijpassende blazer, maar waarom zou je hem niet combineren met een leuke leren jas? 

Pied-de-poule minirok met riem, Mango, €39,99

Pied-de-poule minirok met riem, Mango, €39,99
© Mango

SHOP HIER

Look 3 – De Rock-look

Een kort leren jasje tot in de taille, zonder sluiting, eventueel te combineren met de bijpassende wijde broek. Het jasje is gemaakt van 100% schapenleer en als je het in combinatie met onderstaande rok draagt is de look zowel rock & roll als schoolmeisje-achtig.

100% leren jasje, Mango, €239,99

Geplooide minirok, Mango, €35,99
© Mango

SHOP HIER

Deze minirok met grote plooien aan de voorkant is trendy dit najaar. Hij is verkrijgbaar in het grijs of in het donkerblauw met witte ruiten. 

Geplooide minirok, Mango, €35,99

100% leren jasje, Mango, €239,99
© Mango

SHOP HIER 

Draag de looks met hoge, grove laarzen of met pumps, al dan niet met hakken, naar gelang het gewenste effect. Onder de leren jas kan je dragen wat je wil: een topje, crop top, T-shirt, dunne trui, dikke oversized trui... kies gewoon wat het beste bij jou en bij het weer past. 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post