Korting op apparaten van SMEG

Gepubliceerd op 17 oktober 2023 door ELLE Partner
Korting op apparaten van SMEG © De Bijenkorf

Ken jij ze ook, die leuke apparaten in de keuken die qua design iets weghebben van een Fiat 500? Deze komen van het Italiaanse familiebedrijf SMEG. Dit bedrijf maakt huishoudelijke producten die bekend staan om het elegante en smaakvolle ontwerp. En bij de Bijenkorf en Fnac kun je deze nu met korting kopen. 

Onze selectie van 6 kleine huishoudelijke apparaten van SMEG

Bij SMEG ligt de nadrukt op kwaliteit, technologie en design. De apparaten van SMEG zijn precies waar je aan denkt als je hoort praten over Italiaans design. We hebben een zestal leuke apparaten voor jouw keuken uitgezocht, die je nu met korting kan kopen. De genoemde prijzen zijn na de korting. 

50’s style broodrooster 2 slots, SMEG, Fnac, €152

Deze broodrooster heeft een fantastisch retro design in stijlvol matzwart en zal zeker prachtig staan in jouw keuken.  Je wordt er bij het opstaan ’s ochtends al vrolijk van, want een ontbijt klaargemaakt in stijl zorgt voor een goed humeur en een smakelijk begin van de dag.

50’s style broodrooster 2 slots, SMEG, Fnac, €152
© Fnac

SHOP HIER 

Waterkoker 1,7 liter, SMEG, Fnac, €128

Deze crèmekleurige, gepoedercoate waterkoker is niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel handig dankzij zijn anti-slipvoetjes en grote handvat. En je water kookt in no-time!

Waterkoker 1,7 liter, SMEG, Fnac, €128
© Fnac

SHOP HIER

50’s style 5-delige staafmixer, SMEG, Fnac, €159,-

Deze handige staafmixer met retro design is mooi en ligt goed in de hand. Je kan mixen met de staafmixer, pureren met de pureestamper, kloppen met de garde en fijnhakken met de hakmolen. Bevat ook een maatbeker. Ideaal voor al jouw recepten. 

50’s style 5-delige staafmixer, SMEG, Fnac, €159,-
© Fnac

SHOP HIER

50’s style volautomatische koffiemachine, SMEG, De Bijenkorf, €535,95

De eenvoudige lijnen van deze prachtige retro koffiemachine zorgen er bijna vanzelf voor dat verse bonenkoffie nog beter smaakt dan anders. De koffiemachine is echter niet alleen mooi, hij biedt ook gebruiksgemak, maalt de bonen en geeft echt de ultieme koffiebeleving en de perfecte smaak van vers gemaakte espresso, cappuccino of ristretto.

50’s style volautomatische koffiemachine, SMEG, De Bijenkorf, €535,95
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Personal blender 6 liter, SMEG, De Bijenkorf, €122,-

Deze crèmekleurige retro blender heeft een inhoud van wel zes liter. Het handige apparaat staat fantastisch bij de andere items van SMEG, voor een designkeuken met een vleugje fifties. 

Personal blender 6 liter, SMEG, De Bijenkorf, €122,-
© De Bijenkorf

SHOP HIER

50’s style Espressomachine, SMEG, De Bijenkorf, €289,-

Een design espressomachine uit het land van de espresso, beter wordt het niet. De machine is geschikt voor zowel gemalen koffie als voor koffiepads. Je kan er espresso of cappuccino mee bereiden. De machine is gebruiksvriendelijk en handig met zijn anti-drup systeem en anti-slipvoetjes.

50’s style Espressomachine, SMEG, De Bijenkorf, €289,-
© De Bijenkorf

SHOP HIER

Waarom kiezen voor retro design?

Het retro-ontwerp, vooral dat van de jaren 50, is in! De vintagestijl heeft de afgelopen jaren een grote comeback doorgemaakt bij het inrichten van de woning. De huishoudelijke retro apparaten fleuren jouw keuken op. De retro apparatuur bevat de functionaliteit van hedendaagse apparaten, maar deze laten jouw keuken er net iets leuker uitzien. We hebben hier leuke kleine apparatuur gezien, maar ook de retro koelkast doet het enorm goed. We hebben het wel gehad met rechthoekig wit, we willen kleur en vorm in onze woning! Keukenapparatuur, groot en klein, heeft afgeronde vormen en vintage kleuren die vaak vrij neutraal worden gehouden. Deze roepen vaak een vleugje nostalgie op. Toch zijn de vintage ontwerpen tijdloos, je kan er nog jaren mee vooruit en ze passen in bijna alle inrichtingen, in ons geval keukens. Let op, de retro look wil niet zeggen dat de toestellen er niet gloednieuw uitzien! 

Shop nu leuke retro keukenapparaten van het Italiaanse merk SMEG bij de Bijenkorf en Fnac, zodat ook jouw keuken wordt vernieuwd met jaren ‘50 design.

 

Dit artikel is geschreven door het redactieteam van DCE.

Rate this post