Hoe was de ELLE Golf Cup van Knokke 2023?

Geüpdatet op 25 oktober 2023 door Charlotte Villers en ELLE Events Foto’s: Maurine Wilmus
Hoe was de ELLE Golf Cup van Knokke 2023?

Sport, chic en fun: de ELLE Golf Cup Knokke 2023 vond plaats op vrijdag 13 oktober!

Op het prachtige terrein van de Royal Zoute Golf Club genoten de deelnemende golfers van een sportieve dag.

Op het programma: een warme sfeer, een proteïnesnack en een drankje van Vitamin Well om in stijl te kunnen sporten, een prijsuitreiking om de dag af te sluiten en een geweldige goodiebag!

In deze leuke goodiebags zaten de huidverzorgingsproducten van Louis Widmer, het enige dermocosmetische laboratorium dat uitsluitend in de apotheek wordt verkocht, met apothekers, dermatologen en andere medische specialisten als enige ambassadeurs, om de consumenten wetenschappelijke begeleiding van topkwaliteit te garanderen, een exemplaar van het magazine ELLE Belgium, informatie over onze favoriete plek Quinta Do Lago, een drankje van Vitamin Well en Insentials.

Onze deelnemers werden verwend: tijdens de prijsuitreiking kregen ze enkele fantastische geschenken:

Vitamin Well gaf een maandvoorraad drankjes weg.

Amandine de Paepe van Insentials, een vitaminemerk met als missie vrouwen helpen om gezond te blijven door voedingstekorten aan te vullen, schonk haar bestseller van 2023 én een gratis consultatie.

Macc Jewel schonk een prachtige 18-karaats roségouden armband met diamanten en smaragden.

Quinta Do Lago bood een genereuze prijs aan van drie overnachtingen voor twee personen in het Magnolia Hotel in de Algarve, Portugal. De prijs was inclusief twee rondjes golf en een diner in een van de restaurants van het hotel.

Quinta do Lago is het meest prestigieuze golf- en villaresort van Portugal, dat vorig jaar zijn 50e verjaardag vierde. Quinta do Lago heeft eigenlijk veel weg van Knokke-Heist. Het resort is prachtig gelegen aan de Atlantische Oceaan, midden in een natuurgebied, met maar liefst drie golfbanen van wereldklasse, een ultramodern sportcentrum en een reeks heerlijke gastronomische restaurants. Je kunt hier op vakantie komen of een ruime villa kopen als tweede huis. Met 300 dagen zon per jaar is de Algarve een geweldige plek om te golfen!

Wil je mee genieten van de unieke sfeer van deze magische dag? Bekijk hier alle foto's van Maurine Wilmus!